En liten klagande suck men med ljus i tunnelnJag vet inte om jag känner för att klaga men jag är trött och jag hoppas verkligen det blir lättare med tiden för så här trött som jag är nu, det kommer jag inte klara av i ett år. Jag säger ju det, min kropp har gått på lågvarv i drygt 2 år. Det här är nog nyttigt för mig.

Men jag trivs ändå på något sätt, även om det verkar som om jag måndag-torsdag inte kommer komma hem innan klockan sju (vissa undantag  varannan vecka). Just nu känns det lite motigt men förhoppningsvis kommer allt att kännas grymt om ett tag!!

Jacob håller sin "hur-man-klarar-långa-dagar"-kurs för mig. Det är skönt, han hjälper mig och tipsar mig. Skönt att han har koll (känns jobbigt att jag som är äldst av syskonen är den som klarar sig sämst...) Jag behöver växa upp!!

Så. Så idag är det ungefär som igår, hålla sig vaken. Skall köra brosan till kyrkan om ett tag, skall nog kika in och säga hej,jag behöver se lite bekanta ansikten och skratta lite som jag brukar göra. Jag skall kanske träna lite också, jag inser ju att jag inte kommer hinna med särskillt mycket med träningen det här året, det så tråkigt!! jag får hitta en lösning på det!!

Åå Johannas To do-lista just nu:

*Köpa en ryggsäck - Jag kommer ALDRIG orka gå runt och bara en bibel och andra saker i ett år i den väskan jag har nu. Och ni vet ju vad jag har med mig i väsken, den blir tung.

* Lära mig att sova och läsa på bussen - Jag kommer tjäna mycket tid på det.

* Laga riktigt mycket mat - Då jag inte behöver laga mat varje dag inför morgondagens matlåda.

* Försöka hitta någon bra tid för ev. pianolektion - Åh, det skulle vara så kul om jag kunde börja igen.

* Köpa ny kamera - Ni ser ju själva, bilderna blir ju hur kassa som helst med min mobilkamera...förövrigt är det inte ens min mobil..

*Köpa ny mobil - Jag använder inte ens min egna mobil just nu...
Nu skall jag spela lite piano innan jag skall åka iväg.
På morgonen då solen skinerGodmorgon världen :)

Det är tio minuter kvar tills jag måste gå och jag fattar inte..igår hade jag inte en enda minut över och idag har jag tio. Vad är det här? Jag hinner ju spela piano och allt (använder elpianot för att inte väcka gatan...alla här hemma är vakna i vilket fall som helst..)

Idag blir det skola och praktik, det skulle kunna bli riktigt bra! Mamma frågade nu för en stund sedan lite diskret om inte jag tyckte det var dags att städa klart toaletten som jag började städa i lördags..det är så typiskt mig!! Börja på en sak och sedan inte göra klart det. (sedan var anledningen bra just då men inte nu längre..) så om jag inte kommer hem allt för sent så skall jag städa toalett i kväll. yey!

Sitter här och försöker hitta något lite roligt klipp eller artikel, det enda jag hittar just nu är det HÄR klippet men det är ju inte helt rätt säsong men ändå.


Träning: Måndag 30 augusti 2010

Dagens träning: Jogg, kast och styrka

Det känns grymt att kunna skriva ett träningsinlägg igen. Det är inte det bästa men jag är ändå ganska så nöjd med det här passet på något sätt. Jag kan faktiskt vara nöjd trots att det inte var ett höjdarpass.

Började med 1 km jogg. Det suger lite i benen faktiskt. En bra bit av kilometern går i en liten liten uppförsbacke. När man går tänker man knappt på att det går uppför men när jag man (jag) joggar och man (jag) inte är allt för bra tränad, då inser man att det är en liten liten höjning en bra bit. Men annars var det ju inga problem och skall inte vara det heller!

Började kasta lite men jag insåg två saker:
1. Jag måste köpa en annan boll. Den som jag har nu är alldels för lätt och flyger och studsar för lätt.
2. Jag är i stort behov av en kastträning! Det gick verkligen inte idag och avslutade ganska så fort för jag insåg det skulle kunna bli fel. (Kanske inte så konstigt eftersom jag hade den senaste kastträningen 1 juli)Så istället för att fortsätta med kastningen så blev det istället styrka:

Sit ups:
2*15 Vanliga
2*15 snea - höger
2*15 snea - vänster
2*15 Ena benet upp - höger
2*15 Ena benet upp - vänster
2*15 Båda benen upp

Rygg:
2*15 Rygglyft
2*15 "benlyft"
2*10 Rygglyft
2*10 "benlyft"
2*5 Rygglyft
2*5 "benlyft"

(Vad iallsindar skall man kalla de där "benlyften, L???)

Som jag sa innan jag är ändå ganska nöjd :)