Gott Nytt År

Det finns en mycket stor risk att jag snart kommer somna, trots att det är nyårsafton så det är lika bra att jag skriver något nu. Jag. är. så. galet. trött. Det blir precis som på midsommarafton, då däckade jag i soffan och sov mig igenom hela aftonen. Lite mat kommer det bli ikväll i alla fall. Sedan skall jag nog försöka hålla mig vaken till 00.00 i alla fall. Nån måtta på soverier får det ju vara! Jag önskar er en fin och rolig kväll!! Själv skall jag njuuuuta av familj och att jag är ledig :)
 
GOTT NYTT ÅR :)

Härligt träningsavslut på 2012

Min bön och förhoppning igår var att vakna pigg och glad klockan 6 imorse. Och vet ni? Kroppen var pigg och glad när jag vaknade. Härligt! Tack!! Så iväg till gymmet innan jobbet. Underbart!! 


Dagens pass blev ett helkroppspass. Passade på att dra igenom hel kroppen när jag väl hade energi.

Började med ben i Smith-maskinen. 15-10-5 rep med ökade vikter. Det blir bättre allt eftersom men det är fortfarande inte bra. Jag är svag. Efter det blev det TRX-sqaut med upphopp i Tabata-form DET är tufft! Jag lovar!! Sedan över till baksida överkropp. Latsdrag. Här också 15-10-5 med ökade vikter. Över till low raw i TRX Tabata.

Efter det bröstpress ( samma koncept som tidigare) och sedan bröstpress i TRX (Tabata). Slutligen: bicepscurl+tricepsprss (Tabata). Och direkt över till axlar+mage även här Tabata. Avslutade med 15sek planka på knä, 15 planka utan knä i marken. 15 sek vila. 15 sek sida. 15 vila. 15 sek Crunch. 15 Sek planka.

Härligt pass!! Underbart avslut på det här träningsåret. 2012 har varit ett utvecklingsår.

Otränad

Jag känner mig så otränad. December har verkligen varit en dålig träningsmånad. Det känns i hela kroppen. Min önskan just nu är att jag vaknar pigg och utvilad imorgon bitti så jag hinner träna innan jobbet. Vi får se. 


Har haft en bra dag i alla fall. Jobb hela eftermiddagen och sedan lite film med päronen. Det är så mysigt hemma hos just nu, jag bara njuter och njuter.

Dags att sova så att jag orkar imorgon :)