Full rulle

Oj, jag ha lyckts göra mycket sedan i torsdag. Träna ett bra pass, jobba kväll, jobba morgon, spela massa musik, kolla på film och äta god mat tillsammans med S och slutligen, efter att ha varit vaken i 22timmar i fredags även sova. Det är full rulle den här helgen, vi skall repa och spela och spela lite musik till. På måndag, ja då är jag ledig för nu har min semester börjat. 
 
Eftersom jag, som vanligt har dragit ut på tiden på det jag skall göra för jag helt enkelt nöja mig med att lägga några, mindre roliga bilder och sedan försöka berätta något vettigt ikväll. För nu måste jag verkligen sätta igång med saker och ting!

I fredagsmorse fick jag ta vad-vi-har-hemma frukost. Det blev ganska bra

Min bror hade köpt hem god juice, som vi aldrig har annars. Lyx.

Jag och S skulle hämta mat. Det regnade. Ganska mycket

En mörk bild på god mat. En bra kväll blev det i alla fall
 

Men lås dig då

Häromdagen var jag trött och irriterad. Och det blev inte bättre av att bilen VÄGRADE att låsa sig. Jag tryckte och tryckte på nyckeln men inget hände. Tillslut var jag nära att kasta nyckeln på backen och skrika "himla skitnyckel". Men jag gjorde det inte.

Istället lugnade jag mig lite. Och insåg. Jag hade tryckt på fel knapp hela tiden. Jag har alltid så höga tankar om mig själv, aldrig är det jag som gör något fel utan givetvis är det nyckeln det är fel på. Eller bilen. Men för allt i världen inte jag.
 
Så typiskt att det visar sig att det visst är jag som har fel och att nyckeln och bilen fungerar alldeles utmärkt.