Majselfie

Den här månaden har jag inte hunnit gå någon längre promenad. Maj har mest handlat om Spanien, jobb och flyttpackning och ja, allt annat som rör flytt. 
 
Därför är det här något på gränsen till att vara "godkänt" men jag lämnade en förfrågan till styrelsen (vilket är... jag) och frågade om det, med tanke på rådande omständigheter, kunde räcka med en minuts promenad längs med vattnet innan badande och styrelsen meddelade på att det fick gå den här gången eftersom syftet är att komma ut och må bra.
 
Så jag har alltså gått en minut längs den här sjön och sedan tog jag året första dopp och det var väldigt skönt. 
 
Det var en väldigt vacker kväll och en välbehövlig stund vid sjön.

 

Majböckerna

Den här månaden har jag läst två böcker; Strandsittaren och Den lilla bokhandeln runt hörnet. 
 
Böckerna skiljer sig i gengre och stil men jag tyckte om båda två och längtar efter att få läsa nästa bok i respektive serie. 

 
Morden på Smögen - Strandsittaren 
Anna Ihrén
 
En deckare som handlar om Smögen, ett mord, en försvunnen person med en polis som egentligen är tjänstledig i huvudrollen. 
 
Som nästan alla andra deckare så tyckte jag om denna även om det ibland kunde bli lite rörigt med många personer men ju längre in i boken jag kom desto mer tyckte jag om den och nu går jag och väntar på att juni skall komma så jag kan läsa nästa bok. 
 
 
Den lilla bokhandeln runt hörnet 
Jenny Colgan 
 
Den här boken tyckte jag om från första till sista sidan och mot slutet av boken ville jag nästan läsa långsammare så att boken inte har slut. 
 
Precis som januariboken (som är skriven av samma författare) så handlar handlar denna bok om en tjej som lämnar sin trygghet för att åka till Skottland, köpa en buss som hon sedan tänker ha som en rullande bokhandel. 
 
Min beskrivning är inte på långa vägar tillräckligt bra för att ge sken av denna bok men den här lättläst, en riktigt feel good- bok och jag läst ut den kvällen efter att jag köpt den. Googla om den och läs den sedan, det är mitt tips! 
 
 

Trött

Jag har fastnat på golvet i lägenheten och orkar nu inte resa på mig.

Ikväll har jag städat duschen och förrådet. Det finns faktiskt roligare saker man kan göra men skönt att bocka av dessa saker från listan! 

Jag sitter lutad mot flyttkartonger och i en av dem ligger en klocka som tickar rogivande.  Sitter jag här för länge nu kommer jag snart somna så jag antar att det är dags att resa sig upp, packa in lite saker i bilen och köra mot föräldrarna. Jag har en hel del saker jag måste göra i kväll också, även om det är roligt med flytt skall det också bli lite skönt när allt är klarr.  

Nej, hörrni. Det blir inte roligare än så här i kväll! Jag hoppas ni, kära läsare, har en fin kväll!