Varvetfunktionär

I dag har en väldans många människor sprungit Göteborgsvarvet och idag har jag fyllt väldans många muggar med vatten  till de människor som sprungit då klubben hade hand om en utav vätskestationerna längs med banan. 

Det har varit en strålande dag idag, blå himmel, lite bris och kanske 23 grader eller något, perfekt för oss funktionärer - kanske lite varmt för löparna. Det lilla jag kunde se så kändes det som att det vara mycket folk i rörelse i Göteborg idag och det var bra stämning. Så kul!  

Är rätt så trött nu men vill i alla fall säga två saker till; 
1. Jag är imponerad över alla som kämpat sig runt banan idag. Så bra jobbat!

2. Jag är väldigt glad att jag är en del i den här friidrottsklubben, både själva träningen men också att jag får göra lite saker och vara lite social med alla trevliga människor i klubben. Jag trivs så bra! 

Så, det var allt för i kväll. 
Trevlig lördag!  
Träningsläger i Spanien

Det var ett tag sedan ni hörde från mig, jag har varit iväg på träningsläger och levt i en skön bubbla nere i Spanien utan att skriva något. 
 
Det är friidrottsklubben som har varit iväg på träningsläger, 9 ungdomar, 2 tränar och så jag. Ungdomarna har varit fantastiskt duktiga och det har varit väldigt roligt att se hur de kämpat och utmanat sig själv och gjort saker de från början inte trodde att de skulle orka eller klara av. Jag är imponerad och stolt! 
 
Själv orkade min kropp med 1 sprintpass innan mina baksidor sa i från och krampade i 2 -3 dagar, så jag har kört lite lätt styrka men mest coachat längdhopp och passat väskor mm, det har passat mig bra. Hade det varit ett träningsläger där tanken var att jag skulle träna hade jag åkt besviken från Spanien men nu var det ungdomarnas läger och de som skulle träna och med tanke på min träning den här våren så är det som det är, det känns helt okej från min sida. 
 
Utöver träningen har vi även varit på stranden en hel del och en utav dagarna åkte vi in till Malaga där de andra gick runt i affärer medans jag satt i solen och läste en bok, något som passade mig perfekt! Vädret har varit kallare än i Sverige men ändå bra väder att träna i bortsett från vinden som förstörde för höjdhoppet två dagar.
 
Något som har varit väldigt skönt och lite speciellt är att jag levt i en "vara här och nu-bubbla". Jag har knappt tänkt något på jobbet, bara någon gång här och var har tankarna om jobb kommit förbi mig och jag har egentligen inte tänkt särskillt mycket, lagt mycket tid på att få bilder eller delat med mig så mycket på sociala medier. Det har bara varit skönt att vara iväg, få se ungdomarna träna och få lite sol och inte behöva skriva eller dela med mig om allt som hänt. Det har varit väldigt avkopplande och framförallt har det varit skönt att jag känt mig så fri från krav. 
 
Jag är nu hemma tankad med solljus men framförallt lite mer inspirerad och motiverad att ta tag i min egen träning, jag vill ju ha en kropp som orkar och kan hänga på ungdomarna framöver. Det känns som ett bra mål. 
 
Så tack gänget för en fin träningsvecka! 
 
Här bjuder jag på några bilder från veckan, det har faktiskt  varit med andra personer också på resan men eftersom jag inte frågat efter deras godkännande att lägga upp bilder väljer jag att inte lägga upp några. 
  
 
 

Sista natten i lägenheten

Ja, i natt har jag sovit sista natten i den här lägenheten. 
 
Jag hade först tänkt att inte skriva om det för tänk om det inte blir bra? Tänk om jag inte trivs? När jag skriver om något ökar ofta mina egna förväntningar men ibland också andras och det vill jag inte, jag vill bara att det skall vara något naturligt som inte blir en sån stor big deal. Men så insåg att jag att mina inlägg, som till mångt och mycket är dagbokslika, skulle bli väldigt kryptiska om jag utelämnade den här delen och sedan - ja, vad händer om det inte blir bra? Ja, då får jag v'äl skriva det och kanske få lite tips och pepp från er. 
 
Så. 1 juni flyttar jag till en ny lägenhet. Jag lämnar den här lilla orten och flyttar till en etta i Kungälv. Den här gången är det ett förstahandskontrakt och lägenheten, som är en etta men är lite större än den jag har nu, ligger någorlunda centralt och jag kommer ha ganska så nära till jobbet. 
 
Jag har redan börjat packa och flyttat en del saker till mina föräldrars gargage och jag sover i deras hus sedan någon vecka tillbaka, dels för att det är enklare att inte leva i flyttkaos men också för att jag tycker det är skönt med sällskap när jag är lite tröttare (och jag skall inte sticka under stol med att det också är skönt att mamma lagar mat...även om jag skall försöka att laga mat jag också!) men i natt har jag sovit, vad jag tror är, sista natten i lägenheten och nu går jag runt här och packar och dricker te i lugn ro.
 
Jag tycker det känns viktigt att få avsluta saker, tex som att sova en sista natt, för att sedan kunna lämna saker bakom mig. Jag vill få tid att sätta punkt för det jag haft för att sedan blicka framåt mot det nya, jag har svårt att blicka mot det nya utan att få avsluta det gamla först. Får jag bara tid på mig att avsluta det gamla och förbereda det nya så tycker om (vissa) förändringa, som det här.
 
Så nu skall jag fortsätta att packa och greja här och jag måste erkänna att jag tycker att allt det här med flytt är riktigt roligt.