Träning: Onsdag 29 september 2010

Det var tänkt att jag skulle jogga lite idag men nej, det gick inte alls. Det fick bli en promenad. Jag måste bli duktigare på att strecha och liknande efter jag har tränat. Det kändes väldigt stelt och baksidorna kändes otroligt ömma, jag vågade inte.

Efter promenaden blev det lite styrka för mage, rygg och sida;

15 sit ups
8*10 sit ups (olika varianter)
15 st ryggres
15 st ben (tränar dock ryggen)
10 st ryggres
10 st ben
5 st ryggres
5 st ben
2*10 sida

Blev en enkel träning.

När man längtar dit man inte kommer att komma

Lite träningsvärk i benen, det känns härligt. De flesta andra har börjat medd uppbyggnadsäsongen nu. Jag kommer nog aldrig vara där och skall nog egentligen inte längta dit heller, det är svinit tufft och krävande. Men visst längtar jag. 

Så det kommer bli träning nu. Och jag kommer skriva mina träningsinlägg, trots att vissa tycker det är tråkig. Ett tips om man inte vill läsa träningsinläggen är att kolla rubriken, har det med Träning:.... så läs inte om du inte vill (även om jag tycker det är roligt när folk läser, men det skall ju inte bli något negativt av det)

Annars så känner jag att min nivå är rätt låg just nu. Jag får fundera ut något småroligt. Förövrigt så kan man tydligen få sig ett litet skratt (iaf dra på munnen) när man läser träningsinläggen, eller vad säger du Sebbe?

Nu har jag lite bråttom, trots att jag är ledig idag.

Framtida planerImorse var det ruskigt kallt! 4 grader. Jag är aboslut inte van vid det här och trots att jag har halsduk och vantar så fryser jag som bara den. Det är väl inte dags för vinterjacka redan nu? Det är ju inte ens oktober.

Har förövrigt bedrivit min lediga tid med att gå runt i affärer och titta på kläder och faktiskt också lyckats hitta lite. Det känns bra! Men det blev varken träningskläder eller vantar. Men jag är nöjd ändå. (nej...jag tänker inte lägga upp några bilder...för så...eller...äsch jag vill inte göra det helt enkelt.

Nu skall jag gå och sova, jag har sagt till mig själva flera kvällar i rad att jag skall sova tidigt. vilket det fortfarande är, men först skall jag äta och sedan göra mig ordning...det kommer bli mindre tidigt idag med.


Jag funderar på att satsa på lugg...hmm, rätt snyggt va?