Ett livsviktigt nummer

Jag kan ha vaknat på fel sida idag. Det känns så. För här sitter jag just nu och stör mig på Arlas "bakside-reklam". Jag tror det mest är ramsan: "1-1-2 lätt att slå" som är... Ja.

Eh.
Det är sådan här dagar det är bra att jag har en halvtimme till jobbet. Då hinner frustrationer över helt löjliga saker lägga sig och jag blir glad och trevlig. Och hinner piggna till lite :)

Det finns ju värre saker att störa sig på?

Sovandes och drömmandes

Jag lever fortfarande lite på gårdagens träningspass. Det är så skönt att känna känslan av att vilja träna, längs efter det. Idag har det krupit lite i skinnet. Men vilodag är vilodag.

Nu är min hjärnan äppelmos. Eller potatismos eller plåttermos ( det ni...). Jag jobbat hela dagen, försökte deklarera när jag kom hem. Ha! Jag gav upp, inte en siffra såg jag, kunde knappt räkna till 2 och var vara grinig.

Bättre att sova. Och längta efter sommaren. Jag längtar galet mycket efter sommaren nu...

Ett grymt träningspass

För dem som följer mig på instagram, är vän med mig på Facebook och läser min blogg börjar nog det här bli lite tråkigt läsande nu.

Men...jag måste bara få uttrycka min lilla glädje. Jag har kört ett så galet bra pass idag. Armar. Brukar sällan köra triceps&biceps i samma pass men den här veckans träning har gjort att det blev så.

Idag tog jag mig till gymmet efter jobbet. Satte igång musik och körde igång. Den senaste tiden har jag inte känt för att träna men idag gick verkligen in i min bubbla och körde. Och körde lite till. Fegade inte ut utan vågade fortsätta.

Nu skakar mina armar och jag är såå nöjd!! Det är skönt när man får sådan här upplyftande pass. Det är ljuvligt!

Nu skall det bli skönt med kväll!!