Jag är hög

Jag är hög. Ja, jag kommer inleda det här inlägget så. Det stämmer nämligen in på mig mycket bra. Jag är hög efter att ha tränat. Och skrattat. 

Körde Indoorpass idag. Mitt andra, ja  som instruktör. Det gick helt okej. Lite småsaker att tänka på och att ändra. Men det går ändå helt okej!! 

Roligt att köra pass och roligt att min syster var med. Efter indooren körde vi lite axlar på gymmet. Min syster är rolig och jag humor så det blev ett härligt pass med många skratt.

På vägen hem sjunger vi julsånger (det lutar åt att vi skall spela&sjunga på julafton) och stämningen är hög.

Jag har inte riktigt kommit ner i varv efter det, har lust att åka och träna igen, eller gå promenad eller...springa? Cykla?

Fast egentligen vore det allra bästa om jag sov, jag har varit vaken sedan fyra (nåja, en 10 min tupplur innan passet men det var inte djupt). Jag borde vara trött. 

Det kommer nog bli skönt att sova.
Ytterligare ett sådant där tråkigt inlägg men jag bjuder på det, för jag kände för att skriva.Kallt men fint

Kom in för en promenad för en stund sedan. Det får bli dagens träning. Bestämde mig redan för det i morse, att jag skulle ta det lugnt, låta kroppen få bestämma. Solen sken när jag slutade och jag bestämde mig för att gå en promenad.
 
Antal solstrålar som kom mot mitt ansikte under promenaden? 0 st. För innan jag hade kommit hem, fått på mig alla kläder som behövs när det är så där kall luft som det är nu, letat fram pulsband och klocka för jag är lite intresserad av det just nu samt sprungit runt i hela huset och letat efter mina vanter som jag var helt säker på att jag hade tagit in men som det sedan visade sig att jag hade lagt kvar i bilen så hade solen börjat gå ner. Kvar var bara fin himmel och kall luft. 
 
Men det gör inget fick. Istället fick jag 80 minuters frisk luft som renasade huvudet lite och jag har en härlig känsla i kroppen nu. 
 
Är så där varm om öronen som man blir efter det att man har varit väldigt kall om öronen. Fryser fortfarande lite om benen och har inte riktigt fått upp värmen. Skall nog göra mig en kopp te(händer ytterst sällan...bara när kroppen är kall).
 
Min nästa plan är att krypa upp i soffan med flera filtar och kolla på skidor ifrån helgen.
Ja, man är riktigt nörd när man kollar sådant på SVT Play, jag vet. 
 
Nu: mot soffan!
 

När huvudet tvivlar bevisar kroppen vad den går för

Gårdagens träning var inte planerad att bli rygg och biceps med efter lite olika om och men (typ JHH har glömt alla sina matlådor och måste fixa mat till dagen). Men så här efteråt är jag glad att det blev som det blev. För jag fick nämligen ett mycket härligt "besked" under gårdagens träning.
 
Utveckling kallas det. Utveckling är ett fantastiskt ord som jag strävar efter och som känns fantastiskt när jag upptäcker att jag just har utvecklats. 
 
Efter sittande rodd, latsdrag och baksida axlar var det dags för assisted chins (eller chins i hjälpmaskin som jag på snabbspråk säger..inte för att det är kortare men det förklarar bättre). I vanliga fall brukar jag köra chins med gummiband, något jag trivs bättre med men som kanske inte lika tydligt visar utveckling som tex "maskinen" gör med sina plattor.
 
För att börja någonstans valde jag förra gångens vikt, förra gången visade sig vara 18 augusti. Ja, som jag körde just den här övningen. Då klarade jag 5 rep på platta 11. I mina anteckningar kan jag se att jag funderar på att göra lite lättare men väljer efter tre set att platta 11 är bra just nu för att utvecklas. 
 
Igår. 10 på platta 11 och jag flög upp och funderade på vad som blivit fel? Hade jag valt fel platta? Var det olika maskiner? Inte samma motstånd? Fusk? Efter att studerat allt mycket noggrant vågade jag tänka: utveckling..?
 
Och sedan fortsatte jag. 10 rep på platta 10. Och 8 på platta 9.
Efter att ha kört många ryggövningar (det gjorde jag inte 18 augusti).
 
Vi snackar stor utveckling, som jag tidigare inte sett så tydligt.
Nu fick jag det rätt framför näsan på mig, i siffror. 
 
Det här behövde jag!
Efter en, hittills seg novembermånad med oplanerad och ofokuserad träning hjälper det här mig att komma tillbaka dit jag var tidigare och sedan framåt...
 
Utveckling. Det gillas!
 
Skillnad... :)