Dubbelkommunikation


Nyss:
Pratar i telefon med pappa. Mitt i en mening...

JHH: Neej, stäng inte ner den (en sida på datorn)
P: Är du inte ensam hemma?
JHH: Jooo, pratade bara med mig själv.

Här sker det kommunikation på två håll samtidigt. Med enbart två personer. Det ni.
Det är helt naturligt att prata med sig själv samtidigt som man pratar med någon annan i telefon.

Bloglovin


Något jag har börjat uppskatta nu på senare tiden, kanske den senaste månaden, är bloglovin. Tidigare hade jag mina favoritbloggar bland bokmärken&favoriter på Firefox (använder dock för det mesta google chroome) men nu har jag dammat av mitt konto på bloglovin. Något som jag är riktigt bra eftersom jag har jag hittat många bloggar som jag tycker verkar bra.

På bloglovin kan du göra olika kategorier. Jag har en för de bloggar jag läser ofta och sedan andra för de jag läser om jag får tid över. Så sätt kan man följa hur många som helst utan att få paniken att man måste läsa alla.

Det är riktigt mysigt att krypa upp i soffan, fåtöljen, sängen och läsa bloggar. Det är något jag uppskattar just nu.
Den roliga sidan är på semester


Har satt en deg på jäsning och äter nu frukost. Jag hoppas att ni inte tänker att jag skriver om bakning och sånt bara för att skriva hur duktig jag är eller så. Jag kom och tänka på det idag, varför skriver jag om det där? Jo, dels för att jag tycker det är roligt och man vill ju prata om sånt som är roligt och dels för att längtar efter resultatet, vilket man också vill skriva om.

Jag inbillar mig, kanske är jag lite för snäll ibland, att de är så för många människor. När man talar om saker (eller skriver blogg) så delar man med sig av det som man tycker är roligt. Och ibland skapar just detta avundsjuka (inte för att mitt brödbak är en sådan sak). Sedan finns det absolut de som skriver saker för att skapa avundsjuka men jag vill tro och hoppas att de är fler som skriver sånt för att de tycker det är roligt.

Ja, och så trevligt och roligt var det här inlägget. Det blev några tankar i alla fall. Känner att Johannas "roliga" sida har tagit en semester. Jag hoppas den kommer hem snart.


Vädret idag är inte mycket att hurra över så jag tar en bild från förra veckan