Det jag älskar att göraSol. Värme. Inte så mycket tyska kvar. Maria, glass och cider. Bror försöker hjälpa mig med piano och dator och få det att fungera ihop. Jag behöver städa mitt rum för saker till pianot/datorn är borta. Men inte nu. Nu skall jag spela piano och sedan skall jag sova, förhoppningsvis.

Imorgon är det träning! Det skall bli så grymt gött!! Håller det fina vädret i sig kan det bli riktigt underbart!! Jag är faktiskt riktigt nervös! Det var flera veckor sedan jag tränade och ännu mer med tränare och kast som det är imorgon. Men vad kan gå fel? Allt! Men vad gör det? Inget. Jag skall försöka njuta av att få möjligheten att göra det som jag älskar att göra.

Nu skall jag spela piano. Igår när vi spelade klaffade allt så precis. Allt som jag ville göra, det satt utan att det blir fel (det finns ibland en risk att man gör väldigt mycket samtidigt och att det bara blir fel, men inte den här gången) det var en underbar känsla!!

Önskar er en god forsättning
JHH

Snart frammeDet har mörknat. De andra har somnat. Jag lyssnar på tyst musik och njuter av att bara få vara. Tröttheten börjar så smått komma trots att jag sov några timmar vid sextiden. Jag har läst ut min tyskabok, har bara några frågor kvar. Jag börjar längta efter träning och kroppen skriker efter ha lov och ledig och få sova ordentligt.

Det är nedräkning nu. Det är bara några dagar kvar. Sedan är jag klar. Det som jag kämpat med i flera år nu.
Och jag tror jag kommer klara det.
Den känslan är underbar!

Sedan kan jag slappna av, träna, njuta av livet. Vänta på att solen och värmen skall värma upp vattnet så jag kan få bada.

Nu skall jag snart sova. Det skall bli gott.

Det heter tyska59 sidor kvar (Ja, jag har räknat) uppdelat i 12 kapitel samt 5 frågor på texten jag har läst, det är det jag har kvar. De där sista sidorna skall nog inte vara så svårt (även om det är tyska) och de där frågorna, är bara knasiga vilket innebär att svaret antagligen kommer bli detsamma. Det är det som jag skall göra och jag är helt uppe i det. jag har full fokus på att göra det och jag SKALL göra klart det om det så tar all min tid den kommande veckan. Har man kommit så här nära målet då ger man inte upp, hur mycket mjölksyra man än har!!

Sen när skolan väl är klar då skall ja ha sommarlov! Inget jobb innebär ju faktiskt att jag har mycket tid över. Jag har massvis med saker som jag är sugen på att göra. Där är piano, körkortet och träning bland annat inräknat. Jag ser så framemot det!! Sen att pengarna inte kommer finnas där när sommaren är slut, det är en annan sak.

Nu skall jag äta lite och sedan sova! Jag är jättetrött och har riktigt ont i min rygg. I helgen blir det gemenskap och lite plugg. Jag hoppas ni alla har det bra!!

JHH