Gäsp, gäsp

Jobbade rätt sent och åkte sedan hem för att ladda om inför ett pass på gymmet. Fredagsträning är mysigt och det var riktigt roligt att köra styrketräning igen. 
 
Det blev rätt mycket ben på dagens träning, mycket utfall som jag tränade på. Det gick bra i början men sedan ju längre passet gick desto tröttare blev jag och tillslut hade jag knappt någon energi kvar. Jag var tokladdad innan passet och sedan när jag väl började tränade försvann den mer och mer, det var nog den riktigt tröttheten efter en lång arbetsvecka som slog in. 
 
Är i alla fall nöjd över dagens träning och känner att det inte är lika tufft motstånd rent träningsmässigt just ju, det är skönt. 
 
Nu skall det bli löjligt skönt att sova. Jag vet att jag säger så ofta men det är det! Jag är ständigt trött på kvällarna nu för tiden men det är så där skönt trött så man bara känner att det skall bli skönt att sova. Det är en härlig känsla. 
 
Jag hoppas ni har en skön fredagskväll och jag hoppas ni får en fin helg :) 
 Lyckades fånga en sån där riktig gäspning under träningen i dag. 

Träningslycka

Sitter på bussen hem från träningen och vilken rolig friidrottsträning det var i dag! Nu är jag sådär skönt trött så jag önskar att jag bodde fem minuter från träningen. Kommer somna gott när jag kommer hem och när jag vaknar i morgon kommer jag ha träningsvärk. 
 
Jag kan inte sätta ord på vad det var som kändes så bra idag för det var rätt simpla övningar och teknikfokus idag men jag fick så bra hjälp och tips och i några sekunder här och där förstod jag känslan och  fixk aahaaa-upplevelser. 
 
Tror inte det behövs mer ord just nu. 
Nöjd, stolt och trött efter dagens träning!! 
 
Dagens bild blir dagens instagram-bild som inte passar så bra till årstiden men desto mer till kvällens känsla -lycka. 
 

Vardag

Ett sånt där inlägg som dyker upp ibland som egentligen inte innehåller något vettigt men det är i alla fall en helt okej bild. Nåja, vill i alla fall dyka upp här lite frekvent i alla fall än bara då och så. 
 
Min vardag är ju så glamorös just nu (eller inte). Som idag, idag har jag jobbat. Efter jobbet åkte jag hem och diskade ty disken har ju inte fixat sig själv utan bara förökat sig det senaste. Och så fixade jag lunch till i morgon. För att inte glömma; betalat räkningar. Jag bara känner hur intressant jag är. Och så har jag haft några trevliga telefonsamtal och sms-konversationer i kväll, det är ju trevligt! 
 
Nu sitter jag här och har fastnat lite på grund av trötthet.  Borde äta något, borde fixa mellanmål till i morgon. Borde även planera dagen i morgon. Och så skall jag sova, säger bara det: det är så löjligt skönt att gå och lägga sig.  
 
Hoppas att ni har det bra bland era jobb, diskbestyr och räkningsbetalande. 
 
 Från i lördags då det fortfarande var snö.