Ropar på sig själv


Var har du varit? Kanske någon undrar. Och svaret är helt enkelt jobb&träning. Men jag känner ingen större lust att skriva om hur bra träning går, hur ont i ryggen jag får vissa dagar och hur roligt eller jobbigt det är. Därför blir det inget skrivande.

Men jag mår bra, kanske något trött. Så trött så att jag i kväll rakt ut ropade "Johanna" precis som jag ropade på en annan person, sekunden senare kommer jag på att jag ropar på mig själv. Ja, de andra tittade lite konstigt på mig och jag insåg att det nog är dags att sova.

Annars så skapar det här vackra vädret gott humör och en väldigt stor längtan efter sol, bad, varma dagar och kanske en dag vid stranden. Älskade, älskade sol.Vårkänslor?


Idag skiner solen och jag är ledig. Kan det bli mycket bättre? En lugn och skön dag ute i solen samt en liten tur till diverse affärer. Jag tänkte nämligen köpa träningskläder idag. Har länge tänkt göra det och börjar nu bli ruskigt sugen på att göra detta.

Tänk vad lite sol kan göra! Nu är jag på bra humör.
Hoppas ni får en bra dag.

På minuten

Fungerar ni så som jag gör när det gäller siffror?

Så här fungerar jag:
  • När jag sänker eller höjer ljudet på tv:n måste det antigen vara på ett fem- eller tiotal.
  • När jag värmer mat måste det vara halvminut eller minut-inställningar.
  • Lika så löpband kan jag aldrig sluta på tex 22 eller 27 minuter. Samma sak där, fem- eller tiotal är det som gäller.
  • Och när jag skall gå upp på morgonen är det tiotal som gäller. Kanske mest för kunna sova någon extraminut och dra ut på den jobbiga processen att gå upp.

Finns det någon mer än jag som är så här eller kan ni ha ljudet på 17? Värma mat i 2.23 minuter, springa i 17 minuter eller gå upp vilken tid som helst?