Regn och blåst

Den här eftermiddagen och kvällen har bestått av regn och blåst, dagens träning bestod av följande ingredienser: Regn, ordentlig vind, backintervaller, jogg, lite mer regn, korta intervaller på raksträcka och lite blåst. Jag tog mig igenom passet men var blöt efteråt. Faktum är att det gick helt okej att springa! Jag tog det väldigt lugnt och börjar nu långsamt men tycker det börjar kännas aningen bättre. Det känns kul! Efter träningen (Och efter att jag varit hemma och bytt ut de våtaste kläderna) gick jag en promenad. Ett riktigt bra val då kroppen blev lite varm igen efter att ha blivit lite kall under träningen. 
 
Kom för en stund sedan upp från dushen och tänkte fixa det sista för kvällen relativt snabbt men fick för mig att leta efter ett pianoklipp som jag spelat in för ett tag (läs:år) sedan. Detta ägnade jag mig en bra stund åt, egentligen helt onödigt men ändå kul att lyssna. Saknar att spela piano! 
 
Nu skall jag äta kvällsmat och efter det är det 30 minuter foamroller (vilket känns behövligt just nu!) sedan skall det bli väldigt gott att sova. Jag känner så varje kväll, jag tror jag blir mer förtjust av sömn för varje dag som går. Kanske är det för att jag orkar göra mer och mer på dagarna? 
 
Jag hoppas ni har det bra! 
 

TV-mys i soffan

I några dagar har jag längtat efter att efter träningen komma hem, duscha, äta lite och sedan krypa upp i soffan med en mysig filt och kolla lite på tv. 
 
Men det är inte bara att hoppa in i duschen eftersom den är i källaren och jag har varken soffa eller tv så hela grejen förstörs ju lite men i kväll! I kväll är jag hemma hos mamma&pappa och sitter just nu i soffan och kollar på tv (med en mysig filt). Jag och pappa har gått en kort promenad, jag har tagit en dusch och sitter nu här.
 
Har haft en skön eftermiddag/kväll tillsammans med föräldrarna. Vi har fikat och spelat yatzy och umgåtts rent allmänt. 
 
Snart lite kvällsmat och sedan åker jag hemåt. 
 

Mycket känsla

När jag åkte från jobbet idag insåg att följande: jag hade inte ont i huvudet och hade inte haft det på hela eftermiddagen. Dessutom kände jag mig helt okej, lite trött i huvudet efter en heldag framför datorn men känslan var ändå oerhört bra. Go känsla! 
 
Samma känsla var det då inte under dagens längdhoppande! Det gick inte alls bra, det märks att jag inte hoppar så mycket nu för tiden. Ingen känsla, tajming eller teknik över huvudtaget men eftersom man skall försöka se det positiva så fortsatte jag ändå och mot slutet var det i alla fall ett eller två hopp som kändes någorlunda okej. 
 
Just nu har jag en sån go känsla i kroppen (mycket känslor idag) känner mig lugn och avslappnad. Träningen är avklarad, jag har ätit min mat, matlådan inför i morgon står klar i kylen, träningsväskan behöver jag inte packa för i morgon är det ingen träning (jättekonstig känsla... visserligen 30 minuter foamroller men det får bli hemma på kvällen). Ja, det mesta känns liksom... bara bra. Det är en go känsla. 
 
Jag hoppas ni har haft en bra dag! 
 
Bilden är från i fredags, idag har det mest varit grått och tråkigt.