Måndagshälsning

Jag hade skrivit ett inlägg, skulle bara lägga till en bild och så kraschar allt och hela inlägget försvinner.  

Och jag är så trött så jag orkar inte skriva om det på nytt men jag vill ändå kika in här och säga hej för jag tycker om att skriva med er. 

Så hej! 
Jag hoppas ni har det bra! 
Vi hörs i veckan! Trevlig kväll!  

Den spännande städdagen

I dag är det den spännande städdagen då vi skall rensa saker hemma hos mig. För att förstå det här behöver du först läsa det här inlägget.

Och hur har det gått då? Kanske ni då undrar. Jo så att! Vi är överens, inte en enda gång har vi varit oense eller fått någon livlig diskussion eller argumentation.  

Men har ni ens börjat? Frågar då den erfarne och misstänksamma.  

...Eh... nej. Inte det minsta men vi är på väg, vi har fått mat hemma hos mamma och suttit och ätit mat i solen så uppladdningen har varit perfekt.

Snart skall vi börja! Jag skall kämpa för att få behålla saker och syster har redan frågat om jag har stora svarta sopsäckar... det här blir intressant! 

Låt städandet börja, må den envisaste systern vinna. 
Bjuder på flamsiga bilder från förr. Vi kan vara överens, det kan vi!


Torsdag med sol och jogg

Jag vill inleda dagens inlägg med att säga att jag har tyckt det har varit väldigt roligt att blogga de senaste dagarna. Jag har tyckt har varit roligt att skriva inläggen men det har också varit roligt att se er respons. Jag tycker om när ni gillar och kommenterar, skriftligt som live! Så tack för det! 

Låt oss fortsätta. 
På eftermiddagen idag kom solen. Från att ha varit helt grått blev det sol och blå himmel. Och varmt! Så idag jag kört utomhus träning i knälånga byxor och stundvis bara linne. Så skönt! Det känns så skönt att våren och värmen är påväg, jag vet inte hur ni känner men jag känner ett stort behov av sol och värme just nu. Det var dagens väderprognos. 

Så till dagens träningsuppdatering. Jag har joggat idag och det var skönt till backarna kom. Jag försöker att inte analysera för mycket utan njuta av det jag gör. Det var i alla fall 20 minuters skön jogg! Det blev lite kroppsstyrka och TRX efter det också. Och jag vet att jag borde vara nöjd men prestationsmänniskan i mig säger att det inte duger. Den kloka delen av mig säger att jag borde njuta av att bara kunna vara ute och träna. Och att kunna springa!  Den där lilla detaljer glömmer jag av ibland!  För några månader sedan fick jag ont av springa, idag joggade jag 20 minuter och känner bara lite i ryggen.  Jag borde vara nöjd.

Avslutar inlägget med en bild som håller ungefär samma kvalité som det här inlägget. Tveksamt alltså. Men vi låter det vara så i kväll. Nu skall jag försöka sova tidigt, måste säga att jag själv tycker det låter som en bra idé!