Aprilboken

Jag har läst en bok även nu i april och jag måste säga att jag uppskattar den här utmaningen att läsa en bok per månad för jag har helt klart läst mer böcker hittills i år jämfört med samma period förra året. 
 
Den här månaden har jag läst Blunda och hoppa av Sarah Dessen. Jag tror att den klassas som en ungdomsbok och den var rätt mysig att läsa.
 
Boken handlar om en tjej som som inte direkt är expert på förhållande och tycker att de skall vara korta men så träffar hon en kille som ja, inte är hennes typ... eller? 
 
En lättläst bok med personligheter man gärna läser om, en perfekt bok att ha med när man är i solen en hel dag. 

Aprilselfie

För två veckor sedan packade jag ryggsäcken med bland annat te, kvarg, frukt och vantar och begav mig ut på promenad runt Surtesjön. 
 
Det hade varit varmt i några dagar men den här söndagen var det inte lika varmt och regnet låg i luften men trots det var det väldigt skönt att att komma ut. Jag var nog ute i sammanlagt 3 timmar, inklusive frukostpausen jag tog ungefär halvvägs.  
 
Det är så här jag har tänkt mig att det egentligen skulle ha varit varje månad, en lång promenad, rejäl stund ute och sedan komma hem lite trött efter all frisk luft men med ett glatt hjärta. Det var ungefär så jag kände när jag kom hem efter denna promenaden. Mer sånt här tack! 
 


 

Trött och ur balans

Jag är så trött och ur balans så jag inte riktigt vet vart jag skall ta vägen. Jag brukar försöka undvika att skriva sådana här dagar för det blir aldrig riktigt bra men ibland, ibland så är det inte bra och då får man skriva det också även om det blir lite "laddat".

Jag är trött och ledsen och det känns som jag inte räcker till eller är tillräckligt bra. Och så känner mig ensam på något sätt. Dessutom är det ingen serie som lockar mig just nu vilket gör kvällarna ännu värre. Den där tröttheten gör allt lite värre än vanligt. 

Så jag sover hos mina föräldrar ett tag för att försöka få lite ro och lite sällskap, jag hoppas att det känns bättre snart för det är ju nu på våren jag vill vara pigg och orka allt. 

Men för att avsluta det här inlägget med något positivt kan jag berätta att jag i alla fall fixat pass för flera veckor sedan så jag slipper stå i långa köer nu. Det känner jag mig väldigt nöjd med, helt klart!