Vinterstudiosöndag

I dag känner jag mig inte alls i form. Ont i huvudet, stel i kroppen, lite tjock i halsen och kroppen känns inte alls i form. 
 
Men det gör inte så mycket för jag är hemhemma så jag har både soffa och tv. Det är vinterstudion nästan hela dagen och jag har ett pussel som jag kommit ganska bra på väg vilket gör det roligt att pussla. Lägg där till några koppar med te och lite senare lite mat så blir det här en bra inte-vara-på-topp-dag. 
 
Det går ingen nöd på mig om man säger så. 
 

Kylskåpsstädning

Förra året la mamma upp den här texten på facebook.
 
Som jag skriver i min kommentar (se nedan) fick jag ont i hjärtat av att jag inte var hemma så i år har jag varit hemhemma och städat kylskåpet. 
 
Jag skryter om det varje gång men jag är ganska bra på det där med att städa kylskåpet. Kylsåpsstädsplanering är min grej! 
 
Här kommer därför mina tips: 
1. Ta foto på kylen samt hyllor i dörren. 
2. skriv upp på vilken "nivå" varje hylla är. 
3. Ta en hylla i taget. Plocka ur, diska av hyllan och torka av i kylskåpet. Låt torka under tiden du tar nästa hylla och så vidare. 
4  Lyssna på musik, jag städar mest inför jul så jag lyssnar på julmusik. 
 
Så kom lördagen då jag tipsade om kylskåpsstädning. Ja, vi visste ju att den lördagen skulle komma. 
 

3 december - En dag med friidrott

I dag har jag varit och kollat på friidrott. Jag tycker alltid det är roligt att kolla på friidrott live, tävlingar för seniorer som tävlingar för de yngre men extra roligt är det om det är några i klubben som tävlar. I dag var det lite av allt. Seniorer, yngre och tävlande från klubben. 
 
Jag gillar tävlingsmomentet, jag gillar att se koncentrationen. Jag ryser av att se deras glädje och jag vill hoppa in och peppa när de börjar tvivla på sig själva. Jag gillar tävlingar helt enkelt. 
 
En liten, svag minimal tanke går igenom mitt huvud om jag inte borde sätta upp som mål att själv deltaga nästa år. Det är en lockande tanke som jag skall fundera på...
 
En bra dag har det i alla fall varit! 
 
I skrivandets stund är jag på gymmet. Här har jag spenderat kvällen då jag inte tränade i morse (jag somnade senare än planerat). Här har jag både varit snäll mot mig själv genom att kära 30 minuter foamroller men också plågat mig lite och tränat pannben genom att göra ett gäng pulshöjande övningar. Det blev faktiskt mycket roligare träning än vad jag trodde att det skulle bli. Och aningens jobbigare också.  
 
Nu skall jag duscha och sedan åka hemåt. Det här har varit en bra dag! 
Göteborg bjöd på fint väder