Träning och vila


Nu har det varit dåligt med inlägg den senaste tiden, jag har helt enkelt inte haft tid. Och jag har varit nästan lika dålig på att träna. Men jag har kört tre träningspass som jag inte har tagit med här. Men jämfört med hur många veckor sedan det var jag skrev så är det också ganska dåligt. Jag har helt enkelt haft så mycket att göra så jag inte har varit hemma. Detta i sin tur har gjrot att min sömn har blivit mindre den senaste tiden och då ha jag inte orkat och avstått träningen, vilket ng har varit bra för kroppen.

Jag har kört Två löppass, det ena kommer jag inte ihåg någonting ifrån och det andra var bra. Mest intressant var nog att 2 minutrarna var bättre en de korta intervallerna. Det brukar vara tvärt om. Jag tycker inte jag hittar en bra rytm när jag springer, kanske skall jag sakta in på tempot eller så skall jag fortsätta att försöka hitta rytmen, jag tycker det går ganska långsamt nu.

Jag har haft ett hopppass också, testade att hoppa längdhopp och det gick väl sådär. Jag hade ingen riktigt fantasi för vad jag skulle göra och jag gjorde nog ingenting som var rätt i allfall men jag hoppade lite och försökte att få det att kännas okey. Jag tror jag bara behöver mer träning så kommer jag att kunna förstå vad jag skall göra. Jag är lite rädd för det faktiskt men jag tror att fortsätter jag med det så kommer det nog att försvinna.

Jag skall försöka hinna med ett pass idag, det skulle bli väldigt skönt det är ju så fint och varmt väder idag. Däremot kommer jag vara borta torsdag-söndag den här veckan så ingen mer träning. Det är inte allt för lätt att hinna med och göra allting plus att träna.

Med förhoppning på att jag kommer träna
JHH

Ingen träning

Tyvärr har det inte vari träning på väldigt länge nu. Jag har varit iväg och inte haft möjlighet. Har dock badat nästan varje dag, lite i alla fall. Nu har jag besök från Österrike, så det kan bli lite svårt att träna. Jag skall försöka. Jag är inte längre lika peppad. Jag ser mer det som något negativt. Jag ser mig själv som dålig och mer att jag måste prestera när det egentligen handlar om att besegra en rädlsa för att sedan ha något att gå till som jag vet jag innerst inne tycker om.

Med hopp om att få tillbaka inspirationen
JHH

Inspirerad på olika sätt

Den senaste tiden har jag kollat in olika hemsidor och liknande som tillhör aktiva friidrottare och jag har blivit inspirerad på olika sätt, både positivt och negativt. Jag blir positivt inspirerad för jag vill träna och träna ännu mer. Och det är ju positivt. Men sedan så finns det också det negativa. Man inser hur långt ifrån bra man är, hur långt jag har kvar för att överhuvudtaget kunna säga att jag är lite duktig. Men samtidigt så är det så också, att det alltid är någon som är bättre än vad du är. Och man får acceptera det, hur svårt det kan vara. Och kanske är det så att det där som jag kallade negativ inspiration kan bli positivt?


Jag är i alla fall nöjd med det försök jag försöker med nu. Jag har ett mål som egentligen är så luddigt för andra att förstå men jag tror att jag själv kommer att lägga märke till när jag har uppnått det. Och jag försöker hindra mig själv att tänka förbi det, för då kommer alla de där kraven. Men visst längtar jag att kunna utvecklas ännu mer, bara för att kunna känna att jag har besegrat min rädsla och verkligen kan göra det som jag tycker om att göra.


Det finns inte så mycket att säga. Jag har lite problem hur jag skall träna de närmaste dagarna då jag skall iväg men det löser sig på något sätt.


Med längtan
JHH