Juliboken

Den här månaden har jag läst en bok av helt annan karaktär än vad jag brukar läsa. 

Bara ljuset kan besegra mörkret skildrar Sebastian Stakset liv. Från mörker, hat droger och ångest till förlåtelse, och Jesus. 

En bok som träffar hjärtat med sorg i de mörka delarna av hans liv och glädje när mörkret blir besegrat. En bok som berör och som ger förhoppning om frid, kärlek och förlåtelse. 

Juliselfie

Som present från mina syskon (och jag var även med på ett litet hörn) bjöd vi syskon (samt Jen) med pappa på en promenad längs Lärjeåns dalgång. I promenaden ingick så klart stopp för fika två gånger, vi vet att pappa gillar natut, promenad i denna naturen och så klart fika under promenden. 
 
Det var en fin dag men eftersom den här sommaren är som den här sommaren är så var det inte jättemycket vatten men trots detta så var det ändå väldigt fin och grön natur runt omkring stigarna vi gick.
 
Jag passade på att räkna detta som min julipromenad eftersom det är så här som jag har tänkt mig att de skall vara. Långpromenad, fika, vatten, sol och trevligt sällskap.
 
Ser ni allt det gröna? Åh! Det är ljuvligt fint!
 

 

Hemma

Är hemma igen efter en bra vecka! 

Kom hem vid halv ett i natt och tyckte då det var skönt att komma till lägenheten, det kändes faktiskt som det var hemma, vilket känns bra! Det har, som sagt, varit en bra och välsignad vecka men i dag är jag väldigt trött och nu känns det ensamt och tomt. Det är samma känsla varje år, det blir bra om några dagar...

...Men i kväll orkar jag inte skriva mer så vi hörs i veckan. 

Allt gott!