Hemma

Är hemma igen efter en bra vecka! 

Kom hem vid halv ett i natt och tyckte då det var skönt att komma till lägenheten, det kändes faktiskt som det var hemma, vilket känns bra! Det har, som sagt, varit en bra och välsignad vecka men i dag är jag väldigt trött och nu känns det ensamt och tomt. Det är samma känsla varje år, det blir bra om några dagar...

...Men i kväll orkar jag inte skriva mer så vi hörs i veckan. 

Allt gott! 


Varberg

Igår kom vi (mamma, pappa och jag) till Varberg och i morse började jag "jobba" med pappa. 

Vid 07.00 åkte vi och vi var nog inte "hemma" förrän 20.30-tiden, så det här varit en lång dag i dag men det var förväntat. Vi har faktiskt tagit fikapauser och en ganska lång lunch. Efter 3 timmar kom huvudvärken men med Pepsi, salta kex och godis släppte det. Har hjälpt pappa, påmint honom om diverse saker ex dricka vatten, fixat lappar, listor, nycklar, infopärm, med andra ord massa praktiska saker. I morgon börjar mötet, det blir bra! 

Hur mycket vi hörs den här veckan vet jag inte, vi får se helt enkelt vad som händer och vad jag gör. Så, vissa av er kanske jag träffar i Varberg, det blir roligt! Er andra önskar jag en fin vecka så hörs vi! 

Bilderna är tagna där vi bor, några bilder från idag har jag inte hunnit ta.

Lördag

Jag hade skrivit ett inlägg där ni fick följa mig i en yatzy-omgång men så stängdes inlägget ner och försvann. Jag antar att det kanske var bäst för SÅ intressant är det inte med Yatzy (det tycker i och för sig jag...). Jag körde i alla fall två omgångar och i andra omgången blev det 586 poäng, vilket är bra!

Om ungefär 2 timmar skall jag åka mot stugan och fira min bror (Stort GRATTIS till honom!) Och innan dess skall jag; diska, dammsuga, städa mitt mer, packa för ca en vecka, bädda om sängen, duscha och lite andra småsaker. Tvättat har jag redan gjort, jag väntar nu bara på att det sista skall torka. Ätit frukost har jag också gjort, det var väldigt gott! 

Jag kan ju erkänna att jag inte är jättepepp på varken städa eller diska men jag antar att det bara är att köra igång, om jag lockar mig själv med Pepsi Max så går det nog bra... 

Trevlig lördag på er!