Jag har i alla fall höga tankar om honom

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om hur kärleksfulla mina föräldrar är. Nu blir det inte riktigt så. Anledningen är inte på något sätt att de helt plötsligt slutade att vara kärleksfulla utan att situationen jag skulle berätta visade sig vara helt annorlunda än jag först trott. 
 
Okej, så här var det. 
Pappa och jag har ju bytt bil en del det senaste. Det är ju i och för sig kärleksfullt bara det (pappa lät mig köra hans bil för att den hade vinterdäck...det hade inte min). Jag har under en tid behövt fylla på spolarvätska i bilen och av någon märklig anledning har jag inte gjort det (minns ni att jag skrev för ett tag sedan att jag hatade allt som har med bilar att göra?). I morse upptäckte jag att den där lampan, som berättar (lite väl mycket och retsamt om ni frågar mig) att man behöver fulla på spolarvätska, inte längre lyser. 
 
Min första tanke var att pappa fyllt på. Jag blev lite rörd i hjärtat och tänkte att han var så snäll, rar och kärleksfull min lilla pappa. Sedan ringde jag i ett annat ärende till honom och då berättar han, efter att jag frågat honom, att han inte gjort något med bilen. 
 
Jaha... jag blev lite förvånad. 
Nåja, de är kärleksfulla ändå. Ställer upp, köper medicin när jag är sjuk, köper kvarg när de vet att jag skall komma hem och ja, de är just nu mina trygga grund i en annars lite ostadig vardag. Känns väldigt bra att ha dem. 
 
Här är pappa och jag. Han som inte har hjälpt till att fylla på spolarvätska och hon... som för länge sedan borde ha fyllt på spolarvätska. 

Första advent

Idag har jag: 
Varit i kyrkan. Första advent är nog en av mina favoritsöndagar.
Kollat på skidor på tv.
Bakat lite pepparkakor. 
Adventsfikat.
Och slutligen fått lite snö i håret. Ja, för det började snöa nu på kvällen och det snöar fortfarande.
 
Med andra ord en bra första advent. 

Helglista

Här kommer en helglista. Tyckte det passade minst lika bra som att skriva en massa text om helgen. Listan är helt och hållet snodd från Egoina men jag har anpassat den lite.  Trevlig helg :) 
 
Vad är det för dag idag? 
Lördag. Faktiskt rätt skönt med helg! 
 
Vad skall du göra i dag? 
I dag skall jag möta upp min syster i stan och så skall vi gå lite i affärer och sånt. Det hur länge sedan som helst vi hittade på något, min syster och jag, så det skall bli hur kul som helst. I kväll blir det inflyttningsfest hos en fin vän. 
 
Hur har veckan varit hittills? 
Bra men snabb. Helt plötsligt var det torsdag och sedan fredag. 
 
Vad har du på dig idag? 
Pyjamas. Ja, klockan är snart elva jag vet. Men när jag kom hem lite efter ett i går kväll,  stängde jag av alla alarm på mobilen samt satte ljudlöst på mobilen och sa till mig själv att sova hur länge jag ville. Jag vakande 07.20 superstressad för jag trodde jag försovit mig. Sedan insåg att det var lördag och jag kunde sova hur länge jag ville. Jag somnade om och vakande 10. Därför har jag fortfarande inte vettiga kläder på mig. 
 
Vilken låt lyssnar du på tillfället? 
Just nu lyssnar jag på många utav galenskaparna&after shaves låtar. De låtarna gör mig så glad. Men i morgon är det första advent och jag tänkte börja lyssna på jullåtar. 
 
Vad hittade du på igår? 
Åh. Igår var det träff med hela receptionsteamet. Älskade, Älskade gäng, som jag tycker om dem!! Hela kvällen umgicks vi, åt god mat och skrattade mycket. Underbar kväll!! Tack! 
 
 
Vad händer nästa vecka? 
Jobb så klart och så skall jag och pappa baka pepparkakor. Och så tänkte jag att jag öka upp träningen lite. Den har legat något i underkant (och då är nästan en överdrift eftersom den varit näst intill obefintlig.) Just nu går dagarna så fort så helt plötsligt kommer det vara helg igen. 
 
Så. Det var dagens lista. Jag hoppas ni har en skön lördag!