Långt vs kort hår (?)


Mitt hår är inget jag är stolt över just nu. När jag var hos friösren sist sa jag "jag kommer tillbaka snart". Eh...det var för över ett halv år sedan. Sedan dess har håret bara fått växa. Nu börjar det bli dags att göra något åt det.

Hittade gamla bilder. Kanske är det dags för kort hår?


LockigtVäldigt rakt


För ett tag sedan

Datum jag längtar efter


Det finns några datum som jag läntar efter:
  • 11 december: Jo, visst är det min födelsedag men det jag längtar efter mest är idrottskolan är slut för den här terminen. Det är superroligt att träffa barnen och det jag gör. Men det skall bli ruskigt skönt att få en fler kvällar och helger ledigt
  • 23 december: Denna dag kan ibland nästan vara bättre än själva julafton. Hela familjen är hemma och hjälps åt att fixa i ordning. Det är aldrig så stökigt i huset som den dagen men oj så fint det blir när natten kommer och allt är klart
  • 24 december: Julafton i all ära. Just nu ser jag fram emot lugnet som brukar råda hos oss på julafton.
  • Någon gång i början av januari: När all julstress har lagt, man har besökt allt folk man skall besöka så är det ibland några dagar kvar innan vardagen sätter igång. Då är det som skönast här hemma hos oss. Det är nu jag brukar njuta av julen som mest.

Har ni några datum som ni ser fram emot?

Köra in i mörker


När jag skulle hem från den vackra staden Alingsås ikväll körde jag in i ett mörker. Det kändes som en lång tunnel som aldrig tog slut men det visade sig att det bara var ofantligt mörkt. Det kändes lite deprimerande.

Med duggregn och mötande bilar som gjorde att jag inte kunde använda helljus var det riktigt, riktigt svart. Efter ett tag kunde jag använda helljuset, då kunde jag helt plötsigt se vägen igen och det kändes mer hoppfullt att jag skulle hitta hem även denna kväll.

Nu skall jag gå och lägga mig. Jag taggar inför en dag med jobb och träning. Heja mig!