Isbilder

Jag tycker is är farscinerande och roligt att fotografera. Samtidigt är det också svårt för det är inte alltid lätt att få det att föreställa något. Och oftast är det mycket vackrare i verkligheten än på bild. Här kommer i alla fall några isbilder.

Inte på långa vägar samma sak


I helgen var jag så sjukt sugen på chips. Jag är i och för sig alltid sugen på chips men när jag är förkyld blir det extremt. Eftersom jag var så förkyld så jag inte orkade röra mig och dessutom såg ut som en skunk (typ) kunde jag inte införskaffa mig några chips.

- Vi har vingummin. Säger mamma som försöker få mig att tänka på annat.

Vingummin? Nu skall jag förklara en sak för er. Vingummin är INTE samma sak som chips. Godis är inte ens okej att jämföra med chips. Det är inte samma sak, inte på långa vägar samma sak.
Så nu har jag lärt er det.

Skulle ta ett kort på vingummin..men tydligen hade jag råkat äta upp dem.
Ja, jag sa inte att de inte gick att äta.
Jag sa bara att de inte var samma sak...

Tacksam

Ni skall veta hur glad jag blir av fin,fina kommentarer angående mina bilder. Det är sånt som får än att gå ut och fotografera ännu mer. Det finns alltså en risk att det här kommer bli en fotoblogg för ett tag. Ja, för nu är det snö och minsugrader - en självklar favorit!

Förutom mina korta fotopromenader då och då, så har jag blivit förkyld.
- Igeeen?. Som de sa där jag vickar.
- Jaa. Svarade jag uppgivet.
Går det att operera sig mot förkylningar? I så fall vill jag stå först i kön!

Innan jag blev förkyld tränade jag. Mitt mål den här månaden var 14 pass. Jo, med lite fjäskande med mig själv fick jag ihop de där passen. Då skall man räkna med en vecka då ryggen var sur och några förkylningsdagar. Nu går jag runt och längtar efter att få köra ett hårt pass, plåga mig själv lite.

Utöver det så jobbar jag. Och försöker sova lite.
Och typ hostar.


Oidentifierbart