Lite kort om min dagDagens humör: Bra humör men trött!!
Dagens aktivitet
: Vara i skolan, träna ett grymt pass och så TV på kvällen
Dagens utmaning: Hitta ett par passande jeans
Antalet personer jag träffat idag: Sisådär 30 personer som jag pratat med, har träffat på betydligt fler men inte fört någon konversation med.
Dagens misslyckande: Hitta ett par passande jeans, fanns inte i min storlek,.
Dagens insikt: Det har jag faktiskt ingen aning om,
Dagens bästa: Att få komma hem och bli torr efter att ha gått i regnet.
Dagens värsta: Gå runt och vara varm på stan
Dagens önskan: Lite sommar och ledighet hade suttit bra just nu.

Nu skall jag gå och lägga mig och förhoppninsvis somna tidigt.


Har varit på apoteket och köpt bra-att-ha-saker inför resan


Föredöme och ansvarNär jag kommer till barnträningen en dag så frågar ett utav barnen "har du färgat håret?" och nej, det hade jag inte men jag hade däremot klippt mig så något hade jag ju gjort.

Och ja, jag kan bli lite berörd utav att de märker att jag har klippt mig för det betyder ju att de har lagt märke till mig. Men en sak som blev ännu tydligare är hur mycket barn uppmärksammar. Att barn uppmärksammar saker mycket tydligt betyder ju att man hela tiden måste vara medveten om vad det är man gör. För det är ju så att allt det man gör - det kommer de märka. Även om jag var medveten om det här tidigare så blev det så tydligt.

När man är med barn eller ungdomar eller ja, faktiskt med alla människor får man på ett eller annat sätt ett ansvar och  när man får ett ansvar så blir man på något sätt också ett föredöme.

Och det kan kanske låta negativt eller något som är kravfyllt men jag tänker också att det ger så mycket tillbaka. För är man ett fördöme och är man sig själv så tror jag nästan det ger ännu mer tillbaka än det kräver energi. Även om det ibland kan vara tufft, precis som med allt annat.

Lever livet?Jag har när jag hört folk säga "jag vill ut och leva livet" "jag vill bara leva livet" så har jag tidigare funderat på hur det går till? Vad behövs för att leva livet? Och vad är egentligen att leva livet? Och på något sätt så har det verkat som om det enda som gäller för att >>leva livet<< är att vara ute och resa och så vidare (i alla fall när man hör folk prata om det).  Det är så jag har tänkt och jag ser ju själv hur mycket brister det finns i mitt tänkande, men jag har på något sätt aldrig längtat efter att leva livet för det är inte dessa saker som jag längtar efter att göra.

Men så tänkte jag efter, efter att ha läst igenom mina egna inlägg dels det här och sedan det här, där jag också nämner att jag funderar på om jag inte lever livet.

Att vakna upp på morgonen, gå till skolan eller ja praktik eller det jag skall göra, att vara i kyrkan, att träna och att träffa folk. Eller att fullt ut ta till vara på de möjligheterna som erbjuds. Tänk att jag får gå i skola, få lov att lära mig saker där jag gör praktik, jag får möjlighet att träna i en superbra träningshall, jag får lov att gå till kyrkan och jag underbara vänner som jag gillar att umgås med. Att skratta, flumma, hitta på roliga saker, känna frid och njuta av att göra olika saker. Är inte det att leva livet?

Så för mig är att leva livet när jag tar till vara på alla de där underbara möjligheterna som erbjuds mig här och nu.

Jag tror att jag lever livet just nu,
i alla fall så mår jag ruskigt bra.