Lite nytt

Idag har jag försökt fixa och trixa till saker här på bloggen. Jag skulle kunna ha ett heltidsarbete för att ordna allt (när man kommer på nya idéer så passar det inte alltid med det tidigare så då får man göra om det med) men lite har jag fått gjort idag. 

Jag tänker göra ett litet expriment den här sommaren och eftersom det är 1 juni så tänkte jag passa på att börja nu, det passar ju bra. Det jag fixat med idag är att jag länkar, från min blogg, via twitter till mina träningsinlägg som jag lägger upp när jag tränat samt till några, just nu ganska få, inlägg som jag också skriver där. Detta kan nu snabbt klickas till genom twitterlänkan som ligger på min "startsida".

Jag har länge försökt kombinera träning,vardag. Och i livet har jag äntligen börjat lära mig det här men på bloggen har det gått sådär. Jag vill dela med mig av både ock men vet att det också kan bli dötråkigt med bara massa träningsinlägg. Därför tror jag på den här idéen. De som vill följa träningen kan lätt klicka sig vidare nu.

Jag kommer gilla det i alla fall ;)

För han har tagit studenten...

Nu är det över. Det är lugnt här hemma. Alla förberedelser, letande efter presenter, matlagning hit och dukning dit är färdigt för den här gången. Det som är kvar är finporslinet som väntar på att få komma dit det tillhör, blommorna skall stå kvar tills de inte längre sprider samma ljuvliga doft och presenterna ligger fortfarande kvar framme. 

Själv börjar jag få tillbaka lite energi efter två långa dagar. Det är alltid roligt med student, framför allt när det är de som står nära. Men nu längtar jag efter träningskläder och framför allt -träningssskor. Sådet så.

Man får ju bjuda till

Är i denna stund hemma hos S och har varit det i ungefär en timma. Men dagen började mycket tidigare. 04.15 ringde klockan efter en del övertalande kom jag upp. Idag är dagen då min bror tar studenten och då får man bjuda till och gå upp och leka chaufför,eller leka är fel -jag körde ju på riktigt.

Efter det lite frukost på ett främmande ställe, en kort promenad längs en sjö och sedan träning inna jag for hit. Här skall det nu bytas kläder och sedan fortsätter dagen.