Långsam men väldigt nöjd

Jag är så nöjd med dagens träning, trots jag bara hann med hälften på grund av att jag var sen till träningen och var tvungen att duscha och äta innan jag började jobba. Trots detta är jag nöjd! 

Det beror nog främst på att jag var så lugn dag. Lugn och långsam. Min plan idag var att bara hålla igång, inte tänka på att det gick långsamt, att jag egentligen , någonstans på något sätt kunde göra det snabbare. Jag lät mig liksom gå i mitt snigeltempo. Men jag gjorde det. Det är långt mycket mer än den senaste månadens träning har varit. 

Så jag rodde, och hoppade boxjump, körde lite hand release push up och så försökte jag springa. Fast det sista gick så där. Men istället för att tänka negativt blev det mer "jag skall lära mig det här." 

Dagen lugn och inställning var så bra och gav så bra resultat att det var lite tråkigt att jag inte hann med allt. 

På väg tillbaka där jag hade tagit mig till innan min lilla mentala krasch? Jo så att. Jag är på väg tillbaka. High five på det!! En energigivande helg

Vilken helg jag har haft. De senaste helgernas jobbyte resulterade i att jag blev ledig helt från receptionen under tre dagar och tack vare hjälp från fantastisk kollega fick jag hela fredagen ledig vilket innebar att jag kunde åka ut till stugan redan på torsdagskväll. Väl där satte jag telefonen i flygplansläge och stängde av den. Frånkopplad omvärlden i tre dagar. Endast jag och familjen i stugan. Typ. 
  
Så vad har jag gjort? Jag har latat mig. Inte gjort ett dugg största delen av dagarna. Och så har jag läst. Jag har läst väldigt mycket. Mer än två böcker. Deckare skall det vara när det är sommar. Så är det bara. Och när jag inte läste åt jag mat. Och sallad, plockas från vår egen odling. Vi har odlat spenat, ruccula och bladsallad. Mellanmålsknäckan med ägg och egenodlad spenat satt fint. 
 
Och så, en liten stund då och då hjälpte jag pappa att snickra på trappan. Det sågades, skruvades och så tänktes det en hel del men där var jag inte till så mycket hjälp. Resultatet blev bra om än inte helt klart. Men snyggt ändå. 

Och så åkte jag till mitt sommargym och tränade. Börjar känna lite energi i kroppen nu och att jag kanske har börjat ta små, små steg tillbaka till där jag var för några veckor sedan. Snart kan börja vägen tillbaka till där jag slutade förra gången och sedan kan utvecklingen fortsätta.
 
En utav kvällarna var jag tvungen att stanna på vägen hem från gymmet på grund av väldigt tjusig utsikt. Väldigt tjusigt en lördagskväll 
 


Och så har jag kollat på fotboll och varit glad över att Holland vann, lett över alla mål och njutit av ännu ett mästerskap. Och så har jag kollat handboll och friidrott. På tv. Och på kvällarna har jag gått ut till friggeboden, där jag sovit, med korta, korta långsamma steg för det doftat så ljuvligt och varit så ljust för att vara midnatt. När jag inte läst, sovit, snickrat, ätit mat, njutit av vacker utsikt eller kollat på fotboll har jag gått runt i trädgården och njutit av alla blommor. Och så har jag stått och luktat på alla blommor, jag så länge man kan stå och lukta på blommor innan man blir kallad galen. 
 


 
Som ni nog redan förstått har det varit en fantastisk skön och behaglig helg som också var minst lika nödvändig. Och det märks att jag laddat energi under helgen för när jag kom tog jag direkt tag i att packa ur bilen och svepa över hela köket som såg som ett bombnedslag. Hade det varit några dagar sedan så hade jag bara struntat i allt och lagt mig i soffan på grund av ingen ork. Nu känner jag mig nästan liten taggad på jobb, fixa matlådor och fixa saker som legat och väntat ett tag. Skön känsla! 


Kan vi inte stoppa tiden ett litet tag

Det är så vackert nu. Så vackert så att mitt hjärta slår dubbla volter och ibland har jag nästan svårt att hålla tillbaka tårarna bara för att det är ju så fint nu. Jag är i extas dagligen och kan liksom inte snappa upp allt det gröna, alla blommor, dofter, utsikter. Helst av allt vill jag bara sätta mig ner och lite försiktig skrika att vi nog skall stoppa tiden nu så att vi hinner njuta av allt det här. För det är ju nu det är som vackrast. 

Var ute på promenad idag. Som hamnade på smala stigar som ibland inte ens fanns, hagar där jag var rädd att korna skulle komma och så fina stigar och vägar. Så ljuvligt, underbart, fantastiskt, somrigt och alla andra ord som kan beskriva det tillstånd som råder i naturen just nu, Sol, grönska och värme får JHH i extas. 

Jag. Älskar. Det. Här.