Semester

Så, nu har jag semester. Eller ja, har haft i flera timmar faktiskt. Måste säga att det känns väldigt väl behövligt med semester, det har jag känt i flera veckor nu. 
 
Så hittills på min semester? Jo, efter att äntligen lyckats ta mig från jobbet åkte jag om lägenheten och hämtade kontaktlinser så att jag kan se bra på långt håll (dessa använder jag inte när jag sitter vid datorn så jag har dem aldrig när jag jobbar) och sedan åkte jag till gymmet och avslutade juni månad med ett helt okej träningspass. Efter det tvättade jag bilen, pratade med pappa i telefon och så har jag satt igång en tvätt. 
 
Nu sitter jag här och väntar på att tvätten skall blir klar så jag kan hänga den och gå och lägga mig. Jag vet, så rolig är jag men är så trött efter att ha gått upp tidigt och bara sovit 5,5 timmar i natt. 
 
Jag blir inte roligare än så här i kväll. Så vi hörs helt enkelt en annan dag. 
 

Jogg och en arbetsdag innan semester

Gick upp vid tjugo över fem i morse för att köra brorsan till jobbet. Var hemma igen lite innan sex. La mig en stund i soffan och försökte piggna till lite. Jag hade bestämt mig i går att jag skulle försöka ge mig ut på en liten jogg när jag kom tillbaka. Låg och försökte övertala mig själv att benen var för trötta och jag med. Orkade till slut inte med mina undanflykter och gav mig ut på 4 km jogg. 
 
Det kändes bra väl ute.  Tog ett steg fram och sedan ett till. Inte mer press en så. Joggade långsamt 4km och ja, det kändes helt okej. 
 
Väl hemma satte jag mig en stund på trappan och bara känslan av, nej det hinner jag inte berätta nu. Alldeles för mycket tankar där och då. Var i ska fall nöjd, vilade några minuter innan jag duschade och åkte mot jobbet. 
 
Om 2 minuter börjar jag min sista arbetsdag innan jag går på en veckas semester. Den där sista dagen innan ledighet kan vara seg men jag har en del att göra så jag hoppas den går fort. Lika bra att sätta igång på en gång helt enkelt.  
 
Önskar er en trevlig dag! Vi hörs! 
 

Ett litet hej

Efter en eller två veckor i ett trötthets-töcken känns det nu som jag börjar piggna till lite. Under den här tiden har jag mest velat vara för mig själv, både irl men inte heller sociala medier har lockat mig särskilt mycket, speciellt inte att skriva något själv. Därför har det varit lite tyst från mig men nu börjar det kännas som att det lättar lite. 

Detta innebär att det eventuellt kommer dyka upp inlägg här framöver men min erfarenhet säger mig att det är lika bra att inget lova för man vet aldrig vad som händer.

Även om jag precis skrev att jag känner mig piggare är jag vansinnigt trött i kväll, dock mer trött-trött än matt-trött, och därför blir det inget mer än ett hej i kväll. På något sätt saknar jag att skriva till er, det känns liksom lite tomt när jag inte gör det så därför ville jag... ah mest säga hej. 

Hej och på återhörande så att säga.