Som ett eget litet träningsläger

I dag är det vilodag på träningsschemat och oj så skönt det är för jag är riktigt trött i kroppen!

Den här veckan på Hönö blev nämligen nästan som ett litet träningsläger för mig. Jag tränade, vilade, åt mat, vilade, tränade igen, badade, sov och så vidare.

Gymmet låg bara 5 minuter med cykel från lägenheten, vilken lyx va! Det var bara att ta på sig träningskläderna, lägga skorna i cykelkorgen och cykla till gymmet. Galet bra!

Jag har fått ihop riktigt bra pass den här veckan! Jag har utmanat mig själv men lagt mig på en rimlig nivå. Det innebär att jag nu är trött i kroppen och känner av den ökade träningen men att jag inte haft sån brutal träningsvärk att knappt kan resa mig och så.

Jag har kört 8 pass på 5 dagar, jag har alltså kört dubbla pass vissa dagar. På så sätt har jag fått med allt det jag velat utan att tappa för mycket energi. Passen har inte blivit överdrivet långa men med väl utvalt innehåll.

Nu är tanken att jag skall omvandla det här till vardagsträning. Tanken är inte på något sätt att köra två pass per dag utan ta med det innehåll jag vill ha och få ihop mina träningspass i vardagen med jobb och annat.

Det känns väldigt skönt att fått känna på att jag kan träna ordentligt igen, att jag har ork att planera och genomföra och att kroppen svarar med att i alla fall orka träna lite. Känner inspiration, motivation och glädje att fortsätta träningen nu.

Det här med små egna träningsläger borde jag kanske göra oftare..!

 

Den obligatoriska lördagshälsningen

God förmiddag och trevlig lördag! 
Jag var tvungen att dubbelkolla i kalendern på telefonen att det verkligen var lördag idag. Är det det man kallar semesterhjärna? 
 
Idag är det tungt i både huvud och kropp men skall snart gå iväg för ett sista träningspass här på Hönö. Efter det skall jag börja packa ihop mina saker och sedan dra mig hem mot mina hemtrakter. 
 
Jag hoppas ni har det bra och kan njuta av denna lördag oavsett om det är fint eller mindre fint väder, ni är lediga, har semester eller jobbar! 
 
Ha en fin dag :)
 
En bild tagen i veckan 

Härliga bad

Har precis kommit hem från en sväng på gymmet och sedan ett bad i havet. Är det något jag har gjort nästan varje dag på min semester så är det att bada. Hittills har det blivit 4 olika sjöar och så havet här på Hönö. Sjöar har sin tjusning, havet sitt. 
 
Jag tycker om att vara i vatten men är lite utav en badkruka så det får inte vara för kallt. Jag är en fegis så det handlar inte så mycket om att dyka eller vara under vatten utan mer att vara i vatten. Nu när det varit lite mer vind har det varit så skönt att bara ligga bland vågorna och gunga med. 
 
Jag har stor respekt för vatten men tycker också mycket om det. Så glad att jag verkligen fått möjlighet att bada så mycket de här senaste dagarna! Och än är sommaren inte slut! 
 
Bilden är från i går, i dag är det mulet och lite regn då och då.