Höstlov

Nu kanske det låter som jag har höstlov men det har jag inte, snarare tvärtom - vi har fullt upp på jobbet men mamma har höstlov och pappa några semesterdagar här och var så jag hänger här med dem på kvällarna. 

Det här är precis det jag behöver just nu, bli lite bortskämd med mat, få lite sällskap och få berätta om dagen och höra va de andra har för sig. Dessutom träffade jag syster&svåger igår vilket var väldigt trevligt. 

Idag har jag tränat med Henke och det gick riktigt bra och det var roligt. Blev dessutom trött och lite svettig. Det känns riktigt bra nu efter passet som är det mest riktiga träningspasset på flera veckor.  

Som ni kanske märker är jag rätt trött så meningarna blir liksom inte riktigt sammanhängande så jag avslutar här och går ner och äter lite mat och dricker te.

Det blir fint!  

Nöjd JHH

Söndagspunkter

Två punkter denna kväll;
♥ I förmiddags kände jag faktiskt för att åka och träna och det var roligt under nästan hela träningspasset och efteråt kände jag mig glad och inte deppig. Jag åkte hem och fixade te och lyxade till det med tekaka samtidigt som jag tittade på skidor på tv samtidigt som jag kände lite träningslycka. Så skön känsla, det var länge sedan!
 
♥ Och nu i kväll är jag kvar hos mamma&pappa och vi skall snart dricka te och se på tv. Känns väldigt bra att stanna kvar här i kväll och inte behöva åka hem, att få en mysig stund tillsammans med föräldrarna - det känns fint. 
 
Önskar er en trevlig söndagskväll.

 

Alingsås i höstskrud

I förmiddags var jag i Alingsås. Jag har inte varit där i höst när det varit ljus så jag har inte fått se Alingsås i höstskrud så när jag såg att det skulle bli fint väder idag åkte jag dit och fick se lite utav de vackra höstträden även om det märktes att jag var där senare på hösten än jag brukar.  

Det jag såg var i alla fall vackert!