Träningshelg

Sitter i soffan hos föräldrarna och försöker tvinga mig själv att plocka ihop och åka hemåt. 

Den här helgen har jag haft träningshelg. Det innebär att jag bara har tränat, vilat, ätit, vilat, tränat, ätit, sovit och så vidare. Det var min tanke att inte vara hemma utan komma iväg från alla måsten hemma och bara träna och vila. 

Så jag har alltid tränat och vilat och visst hade det varit roligare om jag kunnat köra ett hårt pass ute på förmiddagen och sedan ett styrkepass på kvällen på gymmet men nu är ju inte läget så utan jag har fått köra ett pass med rörlighet på förmiddagarna och så styrka på kvällen, det har gått det med. 

Mamma har serverat mig mat, fin service! Det har varit väldigt skönt att inte behöva laga mat. Tack mor!

Nu skall jag plocka ihop och fara hemåt. Skall vara resa mig upp från soffan först, det är lite skönare att sitta här än ett packa.  

Jag spillde precis innan jag skulle ta fotot, känns som jag gjort det hela helgen.

Mysig kväll

I kväll är jag hos mamma&pappa, eller nja, snarare i huset för varken mamma eller pappa är hemma men det går inge större nöd på mig. 

Jag tror det finns en stor risk att jag somnar här i soffan i kväll. Det låter fint!

Lovar att släcka ljusen innan jag blir allt för trött

Underställströjor är bland det skönaste plagget

Det dröjer mellan inläggen nu för tiden. Jag funderar ofta på att skriva men jag får liksom inte ur mig några vettiga ord, det är lite trögt. Nu när jag väl skriver så inser jag hur roligt det är men på kvällarna är jag oftast så trött så jag orkar inte formulera mig.


I kväll blir det bara ett sånt här litet inlägg med ett hej. Jag har precis kommit hem från friidrotten, även om jag inte är med och tränar så kör jag min träning där. Så roligt att få vara där!

Nu skall jag rota igenom frysen och hoppas på att det finns något att äta till lunch i morgon. Jag lagade mat i går men det blev verkligen inte gott så jag tänker inte plåga mig igenom att äta detta på en fredag. 

Bilden nedan är tagen i morse efter min promenad,  första morgonpromenaden på flera veckor. Det ösregnade så jag tog fram underställströjan och superregnjackan och gick ut och frös bara om benen där jag inte hade lika bra kläder. Underställströjor är förövrigt SÅ sköna, ja om de är sköna vill säga. Har en liten vag känsla av att jag kommer gå runt i dessa ganska mycket i höst och vinter. I alla fall: nu leta mat, i värsta fall laga mat och sedan fixa det sista innan jag får sova. Det skall bli så galet skönt.  

Jag hoppas att ni alla har det bra! Vi hörs!