"Man behöver vara frisk för att försöka tycka backhoppning är roligt att kolla på"Idag när jag pratade lite med mamma och gnällde lite över att jag är sjuk (jag blir som ett barn...) så sa jag att jag försökte titta på backhoppning men jag inte tyckte det var det minsta intressant. Jag förstår inte förtjusningen i det faktiskt. Då kommer mamma med denna klockrena kommentar:

" Man behöver vara frisk för att försöka tycka backhoppning är roligt att kolla på"

Hur många gånger jag än har försökt så har jag inte tyckt det är intressant.
Backhoppning, bandy och kanske någon sport därtill är sporter jag inte har förstått tjusningen med.
Ännu.

Jag har ingen bild på backhoppning så det blir bildfritt.

22. Det här har jag svårt för

31 dagar med JHH

Okej, saker jag har svårt för (utan inbördesordning)

1. Jag har svårt att gå upp på morgonen och det blir bara svårare och svårare ju fler dagarna blir i mitt liv.

2. Jag har svårt för punkterade noter. Min hjärna får för sig att jag inte kan spela det och därför kan jag inte spela det. Så länge en låt inte innehåller punkterade noter så går det mest bra (ibland blir det jobbigt med sextondelar också) men så fort jag ser flertalet punkterade noter så får jag black out,

3. Mat som jag inte har koll på om den är ordentligt lagad. Jag har nästan fobi för att bli magförgiftad eller liknande. När jag äter borta är jag alltid orolig och äter jag kycklig eller kött som ser det minsta konstigt ut klarar jag knappt av att äta upp det. Detta är jobbigt då jag åker på läger flera gånger om året (man lär sig knepen: knäckebröd). Hemma är jag däremot nästan helt lugn.

4. Jag har svårt för koordination. Ja tro det eller ej. Det är nog jag egentligen har mest problem med när det gäller träning av olika slag.

5. Jag har svårt för engelska och har haft hela livet. De senaste åren är det mer mentalt än språkligt. Hade jag bara satt mig ner och pluggat och vågat anstränga mig så hade jag insett att jag kan mer än jag tror. Men så är icke fallet.

Och jag kan fortsätta men väljer att stanna där.

Hej infektionIgår vid typ femtiden så börjar jag få ont i halsen. Ja, jag kan säga tiden för det kom så plötsligt så jag la märke till det. Och sedan dess har det bara fortsatt. Lite mer ont i halsen och nu känner jag hur en förkylning håller på att komma genom hela kroppen. Hej infektion. Benen är svaga, jag har lite on i öronen, ögonen svider lite, jag har ont i magen (det får jag med en gång när jag blir förkyld) slemhinnorna i ansiktet börjar sakta svullna upp, jag fryser lite men har som vanligt ingen feber.

Så bra att det kom just idag. Eller inte.
Jag hade verkligen sett fram emot den här dagen.
Dessutom är det sista jag behöver just nu dagar med sjukdom.

Tråkigt!!


Det blir att ligga kvar i sängen...