I mitt huvudJag lovade mig själv, när jag startade den här bloggen, att jag inte skulle skriva hur mycket om hur jag mår. Eller snarare när de riktigt, riktigt jobbiga dagarna kom så skulle inte det få visas på bloggen. Jag tror inte det är allt för bra för hela världen att läsa sådana tankar och jag tror inte i längden det är bra för mig heller.

Det senaste har det blivit mycket sådant, för det har helt enkelt varit så. Jag strävar inte efter att försöka få de annorlunda. Det betyder inte att jag inte vill ha det bättre utan det jag menar är att skall jag försöka stressa runt efter att må bra kommer jag aldrig må bra.

Igår tog det stopp, tyvärr lite för mycket. Imorse trodde jag inte det var så jobbigt men nu inser jag mer och mer att det var nog lite värre än jag trodde. Mer säger jag inte, mer bör jag inte säga.

Det betyder att jag nu gör ett val att helt enkelt inte skriva några inlägg tills jag mår bättre (om jag inte tränar..) Dessutom åker jag på läger så jag kommer ändå inte ha tillgång till dator.

Jag tror att ibland är det bra att dela med sig av de negativa i livet (det kan faktiskt på något sätt ge inspiration) men just nu tror jag inte det är bra att veta vad som rör sig i mitt huvud.

Tills dess önskar jag er alla en riktigt skön och härlig påskhelg!!

JHH

Igår var en sådan dagDet finns vissa dagar då jag verkligen älskar det jag gör
Igår var en sådan dag

Det finns vissa dagar då jag verkligen går in i det jag gör
Igår var en sådan dag

Det finns vissa dagar då jag borde komma ihåg att jag inte har all kraft i världen
Igår var en sådan dag

Det finns många dagar som jag är tacksam över att du finns i min närhet 
Igår var en sådan dag
TACK!!
Rastlöshet, skola och påskvandringJag börjar bli rastlös. Eller snarare huvudet håller på att bli rastlöst, absolut inte kroppen! Jag är så trött i benen trots att jag inte har tränat. Jag har en svag känsla av att jag kommer bli förkyld snart. Toppen!! Passar perfekt då jag skall på läger. Men rastlösheten finns där allt. Och det är ju inte så konstigt egentligen, jag har ju massvis av tid nu. Jag inser att det är extremt mycket av min tid i veckan som jag annars brukar lägga på att åka buss hit och dit. Just nu saknar jag det inte, inte alls! Det är skönt att inte behöva planera varje dag. Det är skönt att inte behöva hålla koll på allt. Men jag börjar bli rastlös, ja!

Klockan är nio. Jag har varit vaken ett tag men inte gått upp. Det är väldigt mysigt att ligga kvar i sängen och lyssna på musik! Det är något nytt som jag har lärt mig att uppskatta. Och som jag gör kanske lite för mycket just nu. Men jag börjar bli så uttråkad på skolan! Jag är trött på matte och psykologi, vill inte läsa tyskaböcker och tänker inte göra ett enda arbete till naturkunskap!! Men nu är det bara några månader kvar och det är helt okey att vara trött på skolan nu! Jag har ju gått snart fyra år på gymnasiet (eller inte riktigt...jag har ju varit hemma massvis av tid...men ändå!) det är inte konstigt att jag är lite trött på det. Jag får försöka hitta lite ork och inspiration till så jag får mina betyg.

Så, försöka lämna denna mysiga säng och ge sig iväg till skolan och ge sig an dagens arbete. Ikväll blir det påskvandring! Ja, just det!! Ni från UG som läser detta! Det behövs tydligen ganska mycket hjälp ikväll så försök dra med dem som inte kommer varje gång. Jag ser iallafall fram emot påskvandringen och att träffa er alla!

JHH