Härliga morgon i mörker


Godmooorgon. Känner mig pigg och glad om än en ganska stor smula hungrig (vet att stor smula egentligen går emot begreppet.) Jobbar morgon idag och var igår väldigt fundersam hur jag skulle var pigg idag. Men det går bra. 
 
Tror personligen att jag har enklast att gå upp kvart över fyra. Har vaknat vid den tiden flera gånger den här veckan. Frågan är bara. Kan man gå upp då i vanliga fall? Vad skall man göra kvart över fyra? Man kan kan ju alltid åka och träna. Det är ju iof inte så illa. Jag borde göra en sån där undersökning och se när jag borde gå upp om det nu hjälper?
 
Jaha. Nog pratat om det. Tänkte nu få i mig mat. Åh, det finns inget som är så gott som frukost som på morgonen när man är riktigt hungrig. Sedan blir det jobb, härliga, härliga fredagsmorgon på jobbet.
 
Jag hoppas ni får en grym dag! :)
 

En frukost bild från arkivet

Liv(liga) punkter

Tänkte bjuda på lite punkter ur mitt liv just nu.
  • Varje vardagsmorgon ringer min klocka klockan 6. Under iaf ett år har jag försökt gå upp tidigt. Det gick bra när jag jobbade och behövde gå upp 05.15 men oj så trött jag var efter en termin med det. Efter de har det inte gått så bra. Inte heller den här morgonen. Hur svårt skall det vara att gå upp? Jag somnar ju innan 23??

  • Jag har suttit och skrivbordsjobbat idag. Vet ni hur roligt det är när man inte får göra det annars? Mums på alla dessa listor man kan skriva och framför allt kryssa för. Och vad nöjd man känner sig efteråt.

  • Jag har ont i halsen varje morgon när jag vaknar. Och lite huvudvärk. När dagen väl kommer igång har det försvunnit. (fast i skrivandet stund hostar jag ganska rejält..?) Någon mer än jag som upplever detta?

  • Som ni kanske förstår så kommer jag inte på mycket annat att skriva om...


Vissa dagar är ju speciella


Min mor fyller år idag. 50 år (känns inte alls som det visserligen). Alldels sådär lagom mitt i allt annat. Försökte packa ner det jag behövde under dagen, kläder att röja i, träna och sedan något när vi skall äta. 
 
Kastade i lite panik ut frågan:
-Vad skall man ha för kläder?
Varav mamma svarar:
- Du behöver ju inte ta träningskläder. Annars går det mesta bra.
 
Happ. Men jag tänkte faktiskt inte ta träningskläder. För en gångs skull. Att fylla 50 år är ju ändå ganska speciellt. Jag tänkte faktiskt på det. Så det så. 
 

Den enda bilden i mitt arkiv under de senaste veckorna där jag inte har träningskläder. Se och njut ;)