Did not startOm jag hade varit ägaren till den här bilen hade jag varit lycklig varje gång bilen startade.


Did not start

När skolan är slut?Jag har lovat mig själv att jag skall göra några saker efter det att skolan har slutat (vilket den gör på onsdag)
 • Städa rummet
  Mitt rum ser ut som att en bomb har slagit ner där men sedan har jag ändå städat upp lite efter den. Men tittar man närmre ser man spår av den. Det är grejer över allt, mycket undangömt i hörn och jag skulle inte uppmuntra de som är dammallergiker att gå in där!
 • Spela piano
  Under det här året har jag blivit grymt mycket sämre på att spela piano! Hur mycket jag än velat så har jag inte haft tid och när jag haft det har jag varit så trött och det har bara blivit dåligt när jag försökt spela. Jag har under dessa två terminer tagit mig igenom ett stycke (det är otroligt lång tid med tanke på att det inte är så svårt). Nu tänker jag minsann komma tillbaka till där jag en gång var!
 • Träna
  Jag skall se till att dra igång träningen mot 5 km igen! Har jag tagit mig halvvägs så skall de väl gå de sista veckorna med? Eller? Det tror jag!
 • Vara med på barnträningen
  Tack vare pratik och sena kvällar på skolan och sånt så har jag inte kunnat vara med på barnträningen! Jag saknar det och när skolan är slut - ja då har jag all möjlighet i  världen att vara med igen!
 • Sätta i gång och jobba
  Ja, tror det eller ej men jag har faktiskt några timmars jobb i höst. Däremot är det väldigt mycket arbete innan det kan dra igång så när skolan är slut, ja då får jag se till att börja med detta.
 • Träffa människor
  Ja, när skolan är igång så är det svårare för alla att träffas men när sommaren kommer ja då blir det iallafall lite enklare!
Ja, det är några utav de punkterna jag tänkte jag skule göra nu när skolan snart är slut.

Tre steg att komma upp i ett trädMin bror är bra på väldigt många sätt!! Men ibland blir det lite jobbigt, för en utav hans egenskaper är att han inte tackar nej till att klättra lite. Ibland kommer liksom barnet fram igen och ja, då blir ju jag givetvis lite orolig (kanske mest för att jag tänker på mina inte lika bra klätteregenskaper)

Nu i helgen när jag var på läger (och likaså min bror och min syster) så skulle givetvis bror min testa hinderbanan som de andra barnen hade testat på tidigare. Så efter det att man oroat sig för att barnen skulle slå sig så var jag tvungen att oroa mig för min bror. Under hans test av banan fick vi bland annat lära oss hur man gör att för att komma upp i ett träd utan att nudda mark och sedan klättra upp där.

Så här går det till:

Ser det inte farligt ut? nåja! När han väl hade kommit till trädet så var det lugnt!