Förberedelser inför sommaren

I dag har jag varit ute i stugan tillsammans med pappa och min bror. Lite efter sju satt vi bilen för att fixa lite där ute för att förbereda inför sommaren. 
 
Ni som känner mig, eller har läst bloggen ett tag, vet att jag älskar det här stället men nu på våren är det inte riktigt samma sak. Det är rått och inte alls lika fint som på sommaren men ändå rätt okej att vara där ute. Tanken var att fixa lite ute och när regnet kom gå in och städa lite men regnet kom aldrig bortsett från några droppar då och då så vi fick gjort en del där ute. Vi eldade lite löv och kvistar, tog fram utemöblerna, hammocken mm. 
 
Det är en speciell känsla att komma till ett ställe där det är varmare att komma ut från huset än att gå in. Det är en speciell känsla att veta att stugan som så här på våren är kall, fuktig och inte alls inbodd kommer om en månad eller sisådär sex veckor när sommaren närmar sig, elementet varit på ett tag och vi bott där ute lite då och då kommer vara varm, torr, inbodd och ett fantastiskt ställe att vara på. 
 
Det var en skön dag där ute, frisk luft (nåja så gått det går när man eldar) fint sällskap och ett tydligt täcken på att sommaren snart är här. 
 
 

En bra kväll

I kväll är en bra kväll. 
Känner en strimma lycka gå igenom kroppen. 
Och en gnutta energi. 
 
Börjar känna mig lugn.
Och aningens stark. 
Kan ana ett leende. 
 
I kväll mår jag bra. 
 
JHH för några veckor sedan, njutandes av solen

Lördagsfrukost

 
Jag gillar skriva de här små lördagshälsningarna som jag gör ibland. Jag tycker det är mysigt att bara gå in och skriva en liten text och hälsa er trevlig helg. 
 
Har startat helgen med lite sovmorgon och en lugn start med frukost och sudoku. Nu tänkte jag ge mig ut på en promenad i solen. Har inte riktigt bestämt var jag skall gå ännu men det lutar mot Surtesjön runt eller kanske bara delar av slingan runt. Det är sol och blå himmel och jag är ledig - perfekt tillfälle att packa en liten ryggsäck och ge sig ut en sväng. 
 
Trevlig helg. 
Jag skall erkänna en sak; jag dricker mitt te med mjölk, men det blir inte alls lika fint på bild så jag häller alltid i mjölken efteråt. Fusk, jag vet. Tillgjort, ja absolut :)