Februariboken

Sista dagen i februari och dags för mig att redovisa månadens bok.
 
Nu under februari har jag läst Bedragen av Katerina Janouch. Den handlar om Cecilia som vi får följa på hennes jobb som barnmorska samt hennes vardagsliv med familjen. 
 
Utöver jobbet och familjen så kretsar berättelsen även kring att en ung man står utanför familjens dörr en dag och säger att Cecilias man är hans pappa. Efter det sker det en rad händelser som för berättelsen framåt.  
 
Det här är ingen bok som hamnar på min topplista men jag lär nog ändå läsa någon av de kommande böckerna om jag behöver fylla ut en månad.  Det som var mest intressant var att följa hennes jobb som barnmorska, jag antar att jag inte riktigt kunde känna mig in i livet som småbarnförälder. 
 
Nöjd med att ha läst en bok i februari, nu ser jag fram emot av att läsa någon riktigt bra bok i mars! 
 

Februariselfie

Jag har ju som mål att;
en gång per månad, skall ta en selfie vid vatten under en promenad. Tanken är alltså att komma ut på en promenad, och att den skall vara relativ lång. Att jag väljer vatten är mest att jag tycker så mycket om vatten men också att det gör att jag kommer gå på andra ställen än där jag brukar gå. Anledning till selfie är mest för att "bevisa" för mig själv att jag varit där.
 
Så här kommer alltså februaripromenaden. Den här gången valde jag Kungälv och en promenad runt fästningen. Att kalla rundan för lång är sannerligen att överdriva men med tanke på statusen i min kropp är jag mest nöjd med att jag kom ut, det är ju det som är tanken.
 
Även denna månad lyckades jag få en promenad i sol. 
 
Här hittar ni janauripromenaden
 
 
 
 
Och så avslutningsvis själva selfie som visar att jag faktiskt var ute på promenad.

Bra dag!

I dag har varit en bra dag! 

Ibland har jag svårt att förstå vad det är som gör att vissa dagar blir bra och ändra mindre bra. Som idag,  jag har sovit närmre 5 än 6 timmar. Fick gå ner till källaren och stå och duscha på det svinkalla golvet, sedan frysa på jobbet näst intill hela dagen så att fingrarna var alldeles stela när jag skulle åka hem (jobbar inomhus, det låter ev lite värre än det var men bara lite!) Och dessutom sitta i över en timma och vänta så jag kan kunde fixa pass.

Trots det har det varit en utav de bättre dagarna med energi på länge. För jag kom igång när jag mötte kylan i trappen, jag har gått runt och lett åt att det är så gulligt att alla går runt med extra tröjor/halsdukar/jackor inomhus, jobbet har varit smidigt och rullat på, jag hade väldigt, väldigt god lunch med mig, jag kom iväg från jobbet bara fem minuter "för sent" och en timma är väl egentligen ingenting i pass-sammanhang? 

För att få det här käcka inlägget att bli ännu mer käckt och ytterligare lite mer provocerande har jag även tränat på vägen hem. 

Jo, så att; bra dag med mycket lugn och glädje i kroppen.  Det tackar jag inte nej till!