Ett erkännandeJag erkänner det. Jag har inget liv. Eller liv, det har jag ju men det händer inte särskillt mycket. Det är ytterst lite träning och tyvärr ytterst lite bad. Igår öste regnet ner, igår åkte jag sammanlagt buss/tåg/bil (2 dit, 2 hem) för att umgås med trevligt folk i 4 timmar. Jag har varit på läger, jag har ont i mina vader, jag borde plugga körkortsteori, jag börjar bli en vettig förare. Jag kollar inte så mycket på friidrott som jag trodde jag skulle göra. Jag spelar piano och överraskar mig själv nästan varje dag med hur bra jag blivit på att läsa noter, intressant.

Nu är det nog en vecka till ungefär som jag kommer vara här i stugan, eller ja, jag åker ju fram och tillbaka hela tiden. Sedan blir det att flytta hem och njuta det sista av sommaren. Sedan börjar det et tnytt kapitel, jag tror faktiskt jag längtar.

Just nu sitter syser och spelar mitt piano/flöjt-stycke som jag har skrivit, jag tar det som ett bra minne :)
(talar mycket också om hur duktig hon är!)

Ni dör snart min dator och jag orkar inte hämta sladden.

önskar er alla en bra dag!

Träning: Tisdag 27 juli 2010

Dagens träning: Träning på vallen: Häckövergång och styrka för mage och rygg

Det är så enkelt att skriva inlägg om träningarna på vallen, de ser ut likadana ut.
men oj, vad jag tycker om dem och oj, så mycket jag har utvecklats under den här sommaren när det gäller häckarna. Det skall bli roligt att fortsätta med detta!

Häckgången:
8 st häckar
2*3 övningar (häckarna tätt placerade)
2*3 övningar (två L-fötter emellan häckarna)
Och så flertalet (mer än 10 st) övningar med mycket längre avstånd.

Styrka:
6 övningar*15 rep Mage
2 övningar*15 Rygg
6 övningar*15 rep Mage
2 övningar*15 Rygg
1*10 övningar sida (höger+vänster)

Träningen avslutades med lite fötter.
JHH

Något att se framemotIdag har jag haft en toppendag i solen och vid sjön. Det var ganska varmt och väldigt skönt i vattnet.

Just nu är jag lite lycklig, jag och L skall ÄNTLIGEN träna igen! Det var riktigt länge sedan jag tränade på vallen nu. Det skall bli grymt kul. Tyvärr har inte min träning gått så bra men vad gör det? Nu skall det bli kul att träna igen!
Förhoppningsvis sitter lite av häckgången kvar. JAg ser framemot det här! Verkligen!