Träning: Tisdag 29 september 2009

Ja. Precis som förra veckan åkte jag iväg till vallen för att träna med Lovisa. Idag blev det dock bara en timma eftersom jag kom försent och Lovisa sedan hade träning med de mindre. Vi tränade lite häck idag. Jag har alltid haft problem med det och framförallt haft ganska mycket respekt mot det. Därför kändes det skönt att bara få testa på det lite. Jag skall försöka träna på det regelbundet så det blir lite mer vana (som allt annat).

Jag har nu en härlig känsla! Kroppen är lite trött (vilket är lite svårt att förstå eftersom träningen inte var så hård) och jag sitter här och har duschat och ätit kvällsmat och skall plugga lite innan jag sedan går och lägger mig och njuter av att somna fort eftersom kroppen är trött. 

Jag är nöjd med dagens träning. Jag skall se till att fortsätta träna på tisdagar men också andra dagar. Idag var nog den sista träningen på vallen. Nu är hösten, mörket, kylan, vinden och regnet här. Då skall det bli skönt att få komma in igen. 

Har nu läst på flertalet bloggar om alla som börjar sina säsonger igen, om uppbyggnaden som börjar nu. Hur man ser fram emot den och inte ser framemot den. Jag känner mig inte alls igen mig på det sättet, förutom känslan av att vara helt slut. Jag skulle behöva en dubbel omång för att komma i rätt form! Jag skall försöka få in det på schemat! 

Med glädje och längtan
JHH