Jag älskar skenet från julgranen

Jag funderade på vad jag skulle ha för rubrik på dagens inlägg. 
 
Jag hade kunnat ha Jag vet att jag gjort det jag kunnat och då syftat på de senaste veckorna.  Även om det inte alltid räckt till så har jag gjort det jag kunnat. Jag vet att jag inte hade orkat mer än det jag gjort nu.
 
Jag hade också kunnat skriva Det går bara man bestämmer sig Vilket också syftar på de senaste veckorna och till viss del är sant men inte alltid ett sunt tankesätt. Jag funderade även på rubriken Vad är viktigt i livet vilket man kan fundera på när man känner att man har ont om tid. 
 
30 minuters träning hade också fungerat för det är exakt så långa de senaste dagarnas träningspass har varit. Exakt det som är minimum och inte mycket mer. 
 
Jag hade också kunnat skriva Julmust för 5 kronor vilket julmusten kostade igår när jag var och handlade och det går förbi en man,samtidigt som jag står och funderar på hur många julmust jag skall köpa, och säger till mig "visst är det bra att handla så här på kvällen". Jag förstår fortfarande inte varför han sa det till mig av alla de människor han gick förbi. Två stycken hade också kunnat bli rubriken i kväll, ja det var så många julmust jag köpte.  
 
Så trött så jag snart gråter hade varit en passande rubrik då det verkligen stämmer. Jag orkar ingeting mer i kväll. Jag är helt slut. Jag är till och med så trött så jag inte vet om jag orkar kolla på tv i kväll för jag vet inte om jag skulle orka med ljudet.  
 
Man blir piggare av träning hade jag också kunnat skriva för det är sant och det kände jag av efter träningen. För även om jag är trött nu så är jag inte lika mosig i huvudet som direkt efter jobbet 
 
Jag hade kunnat skriva Bortskämd dotter på semester hos föräldrarna. För jag sitter i soffan hemma hos mamma och pappa och äter mat som mamma sparade till mig. Och i morgon tänker jag ta sovmorgon och egentligen inte göra något annat än vila och träna så då hoppas jag också på att få lite mat. 
 
Alla ovan nämnda rubriker hade jag kunnat skriva och alla hade varit sanna och passat bra in men jag valde inte dem utan Jag älskar skenet från julgranen för jag gör verkligen det,  jag tycker det är så vackert och det där skenet gör mig lugn på något vis. 
 
Så. Jag skrev den rubriken helt enkelt.