Träning och vila


Nu har det varit dåligt med inlägg den senaste tiden, jag har helt enkelt inte haft tid. Och jag har varit nästan lika dålig på att träna. Men jag har kört tre träningspass som jag inte har tagit med här. Men jämfört med hur många veckor sedan det var jag skrev så är det också ganska dåligt. Jag har helt enkelt haft så mycket att göra så jag inte har varit hemma. Detta i sin tur har gjrot att min sömn har blivit mindre den senaste tiden och då ha jag inte orkat och avstått träningen, vilket ng har varit bra för kroppen.

Jag har kört Två löppass, det ena kommer jag inte ihåg någonting ifrån och det andra var bra. Mest intressant var nog att 2 minutrarna var bättre en de korta intervallerna. Det brukar vara tvärt om. Jag tycker inte jag hittar en bra rytm när jag springer, kanske skall jag sakta in på tempot eller så skall jag fortsätta att försöka hitta rytmen, jag tycker det går ganska långsamt nu.

Jag har haft ett hopppass också, testade att hoppa längdhopp och det gick väl sådär. Jag hade ingen riktigt fantasi för vad jag skulle göra och jag gjorde nog ingenting som var rätt i allfall men jag hoppade lite och försökte att få det att kännas okey. Jag tror jag bara behöver mer träning så kommer jag att kunna förstå vad jag skall göra. Jag är lite rädd för det faktiskt men jag tror att fortsätter jag med det så kommer det nog att försvinna.

Jag skall försöka hinna med ett pass idag, det skulle bli väldigt skönt det är ju så fint och varmt väder idag. Däremot kommer jag vara borta torsdag-söndag den här veckan så ingen mer träning. Det är inte allt för lätt att hinna med och göra allting plus att träna.

Med förhoppning på att jag kommer träna
JHH