I mitt huvudJag lovade mig själv, när jag startade den här bloggen, att jag inte skulle skriva hur mycket om hur jag mår. Eller snarare när de riktigt, riktigt jobbiga dagarna kom så skulle inte det få visas på bloggen. Jag tror inte det är allt för bra för hela världen att läsa sådana tankar och jag tror inte i längden det är bra för mig heller.

Det senaste har det blivit mycket sådant, för det har helt enkelt varit så. Jag strävar inte efter att försöka få de annorlunda. Det betyder inte att jag inte vill ha det bättre utan det jag menar är att skall jag försöka stressa runt efter att må bra kommer jag aldrig må bra.

Igår tog det stopp, tyvärr lite för mycket. Imorse trodde jag inte det var så jobbigt men nu inser jag mer och mer att det var nog lite värre än jag trodde. Mer säger jag inte, mer bör jag inte säga.

Det betyder att jag nu gör ett val att helt enkelt inte skriva några inlägg tills jag mår bättre (om jag inte tränar..) Dessutom åker jag på läger så jag kommer ändå inte ha tillgång till dator.

Jag tror att ibland är det bra att dela med sig av de negativa i livet (det kan faktiskt på något sätt ge inspiration) men just nu tror jag inte det är bra att veta vad som rör sig i mitt huvud.

Tills dess önskar jag er alla en riktigt skön och härlig påskhelg!!

JHH