Jag vill...

När jag tidigare idag letade efter en sak bland mina anteckningar på mobilen hittade jag texten nedan. En text jag skrev i september förra året. 
 
 
Jag blev lite påverkad när jag läste texten för jag märker i sättet jag skrev på att jag verkligen saknade mycket (inte allt) på listan och att det bara är så "enkla saker" jag skrev om. Det är inget om att att uppnå stora mål, stora pengar, stora karriärer. Det är om att vakna, andas och leva. 
 
Jag funderade om jag skulle dela det här. Det kanske är lite FÖR personligt, lite privat till och med, men sedan tänkte jag att det här tror jag är viktigt, varför tänkte jag skriva om i ett annat inlägg så det blir en liten följetång. Men här kommer i alla vad jag ville i september.
 
September 2018:
♡ Jag vill vakna på morgonen och känna mig pigg.
♡ Jag vill träna friidrott på en vacker arena i värme och solsken. Känna endorfiner, lycka och vara nöjd efter passet.
♡ Jag vill känna mig stark, explosiv och snabb.
♡ Jag vill vara glad. Och pigg. Och tacksam.
♡ Jag vill gå till jobbet och känna mig lugn. Tycka det är roligt. Utvecklas. Utmanas. Inte älta om jag borde gjort på ett annat sätt, inte oroa mig. Gå hem med nöjd känsla. 
♡ Jag vill ha energi kvar även efter jobbet.
♡ Jag vill känna ro och inget tryck för bröstet. Jag vill känna mig lugn.
♡ Jag vill känna mig omtyckt. Och älskad.
♡ Jag vill känna mig fri.
 
Vad vill du? Vad är viktigt för dig?  Om det bara handlar om dig, just som du är, just nu. Bara du. Vad är viktigt för dig då?