Lite nytt

Idag har jag försökt fixa och trixa till saker här på bloggen. Jag skulle kunna ha ett heltidsarbete för att ordna allt (när man kommer på nya idéer så passar det inte alltid med det tidigare så då får man göra om det med) men lite har jag fått gjort idag. 

Jag tänker göra ett litet expriment den här sommaren och eftersom det är 1 juni så tänkte jag passa på att börja nu, det passar ju bra. Det jag fixat med idag är att jag länkar, från min blogg, via twitter till mina träningsinlägg som jag lägger upp när jag tränat samt till några, just nu ganska få, inlägg som jag också skriver där. Detta kan nu snabbt klickas till genom twitterlänkan som ligger på min "startsida".

Jag har länge försökt kombinera träning,vardag. Och i livet har jag äntligen börjat lära mig det här men på bloggen har det gått sådär. Jag vill dela med mig av både ock men vet att det också kan bli dötråkigt med bara massa träningsinlägg. Därför tror jag på den här idéen. De som vill följa träningen kan lätt klicka sig vidare nu.

Jag kommer gilla det i alla fall ;)