Helgen

I går hade vi konvent med jobbet. Det blev en väldig rolig dag med mycket träningsglädje för oss alla, mycket träning för de andra och mycket reception för mig. Jag har lagt upp en bild på instragram, länk finns längre ner, där jag skrivit lite till. 

Det var i alla fall en väldigt rolig dag och jag var rätt trött när jag kom hem. Det är bara det att mitt hjärna var så speedad och den kom inte ner i varv. Det var omöjligt att somna trots att jag egentligen var jättetrött. 

Det kan mycket väl vara så att min hjärna satte igång för att det dels var roligt men också mycket folk, god stämning och högt tempo och det blev lite för mycket eller så kan det bero på att jag drack lite Heat som innehåller en del koffein. Oavsett jag kunde inte sova. 

Förmiddagen blev därför rätt lat med en väldig konstig känsla i kroppen. 

Länk: Instagrambild från igår

I eftermiddag har jag varit och hälsat på mamma och pappa och ätit mat med dem. Det var behövligt att träffa dem men också hitta något lätt under dagen.  Efter att vi ätit åkte jag och pappa och tränade. Det blev ett sånt där pass som gör mer för själen än för kroppen men jag gick i alla fall piggare och lite gladare från än vad har var innan jag kom dit. 

Väl hemma satte jag igång rolig musik som jag jag tycker om och lagade lite mat inför i morgon och plockade i ordning lite. Sedan fixade jag en kopp te, lugnade ner musiken lite och satte mig i fåtöljen där jag nu sitter. Hjärnan har äntligen kommit ner i varv igen och det börjar nu kännas som jag faktiskt skulle kunna somna i kväll.  Det hade varit väldigt bra om jag till och med fick ordentlig och bra sömn för den här veckan som kommer nu, ja nu gäller det att ha energi!  

Så, ni kanske märker att jag är lite trött eftersom jag vara babblar på rätt osammanhängande men det var i alla fall helgens uppdatering. 

Jag hoppas ni har en fin kväll!