Ljuvlig landsrensnings lördag

I dag har jag och pappa varit iväg på lite ärenden under förmiddagen, jag hann därför inte skriva någon lördagshälsning. Efter våra ärenden och en lunch åkte vi till gymmet för att träna. Vid fyra-tiden var vi hemma. Nästan med en gång begav jag mig ut i trädgården för att rensa land. 
 
Jag såg det i veckan när jag var här hos mamma och pappa och trimmade att landet behövdes rensas och jag blev sugen på att göra det. Jag vet, det är en rätt udda sak att vilja göra men jag är lite udda också ;) Eftersom pappa inte orkar greja så mycket ute i trädgården just nu så var det ett alldeles perfekt tillfälle att rensa land.
 
Det är något jag har börjat längta efter och tycka om att göra. Vara ute i frisk luft och gå runt i en trädgård. Rensa land med en ljudbok i öronen. Något avslappnat att göra, inte jätteansträngande, utomhus. Fingrar, fötter och ansikte som blir smutsiga, småsår på armarna och kliande ben av gräs. Det är avslappnade för mig just nu. Och så det tydliga resultatet, det syns att man gjort något. Även om det här landet inte är det roligaste så är ändå den tydliga skillnaden tillfredsställande. 
 
Jag saknar att ha trädgård nu på sommaren. Jag saknar det nästan varje dag, även dagar det är grått och regnar. Det är en sån sak jag önskar mig ofta just nu. 
 
Nåja, det var trevliga timmar ute i trädgården. Så skönt att kunna vara utomhus. Nu är jag trevligt trött i kroppen då det skall bli skönt att sova.