Jul på Liseberg

Igår, efter att jag hade varit ute i skogen samt sovit - som jag berättade om igår, blev jag upphämtad av en ex-kollega och så åkte vi in till Göteborg för att möta upp en annan ex-kollega och en kollega till mig. Vi skulle nämligen gå på Jul På Liseberg.


Alltså gårdagskvällen! Dels så var vädret perfekt för en kväll på Liseberg och dels så är dessa människor fantastiska. Jag har inte skrattat så mycket på så kort tid på väldigt, väldigt länge!! Det var sååå roliga timmar så jag var alldeles hög på glädje och skratt när jag kom hem. 

Vi pratade, drack varm choklad, strosade runt, tittade lite på olika saker, åt mat och helt plötsligt var klockan 22 och alla andra var tydligen redo att gå hem... Så då fick vi snällt göra det också. Jag hade lätt fortsatt en stund till för jag tyckte det var så roligt! (Det har jag nog sagt tusen gånger nu...). 

En lyckad kväll helt enkelt!! 


I dag har jag också haft en fantastisk dag men det krävs ett eget inlägg för detta så det tar vi en annan dag! 

Hoppas ni har en fantastisk helg hittills och att er första advent blir mysig! Tips: Första advent är en av mina absoluta favoritsöndagar! Och jag går oftast väldigt glad ifrån en första adventsgudstjänst så det är ett tips från mig att besöka en sådan under morgondagen!