Ikväll är jag nöjd med

Att jag köpte min jacka 
Det må bara vara en jacka men så många gånger som jag tänkt att jag är SÅ nöjd att jag köpta den. Jag hade egentligen tänkt köpa en tunnare jacka typ regnjacka för att ha när det regnar och sedan köpa en annan vinterjacka kanske lite mer modell "osportig" (ja..ni läste rätt...) men när jag skulle köpa den där regnjackan i slutet av hösten blev jag rekommenderad att köpa den här jackan. Och jag ångrar det inte ett dugg. Den är tillräckligt varm för våra vintrar, blir det kallare fungerar det utmärkt att ha en tjockare tröja under, den har hög krage och en underbar luva som man kan komma undan all vind och verkligen gömma sig i. Den fungerar också bra nu när det lite varmare än vinterväder. Men det jag gillar mest med den - den tål regn fantastiskt bra! Aldrig, aldrig någonsin att jag är ens lite våt efter att ha varit ute och då har regnet öst ner. Nej, jag är så nöjd att jag köpte den här jackan!
 
Att jag fixat mina glasögon
Jag har äntligen, efter ca 10 månader, fixat mina glasögon. Jag har verkligen dragit ut på tiden. Jag har försökt lära mig att använda dem...men det har inte gått för jag har fått sån huvudvärk av dem. Idag gick jag in för att få dem justerade...en enkel sak som inte tog på minuter. Nu känns det lite bättre. Skall bli skönt om det här kan hjälpa mig så jag slipper huvudvärken jag har just nu. Nöjd, att ÄNTLIGEN fick tummen ur att fixa det.
 
Att jag kommer ut på mina promenader 
Det är ljuvligt ute nu. Även om det regnar och värmen just nu är på semester i något varmare land så är det ljuvligt ute. Och jag är så glad och nöjd att jag kommer ut på de här promenaderna. Det är så mycket nu. Växter som slår ut, dofter, färger. Jag går i extas! Jag blir hög och vet inte riktigt hur jag skall tackla alla dofter och färger. Jag går runt och tänker att jag inte kan fånga upp allt, att jag missar så mycket. Det är exakt det här som var min tanke med utmaningen, att den hjälper mig att komma ut så jag inte missar allt det här. Så nöjd att jag utmanar mig själv. 
 
Mitt i allt det här materialla som jackor och glasögon, naturen och promenderna så är jag tacksam. Tacksam över livet. Tacksam att jag kan komma ut, kan uppleva, leva, skratta, jobba, träna. Och så somnar jag trött och vet att när jag vaknar upp imorgon så är det en ny dag då jag återigen får möjligheten att uppleva det här.
 JHH, med jackan och glasögonen. Utomhus. I regn under en fantastiskt promenad.