Förberedelser inför sommaren

I dag har jag varit ute i stugan tillsammans med pappa och min bror. Lite efter sju satt vi bilen för att fixa lite där ute för att förbereda inför sommaren. 
 
Ni som känner mig, eller har läst bloggen ett tag, vet att jag älskar det här stället men nu på våren är det inte riktigt samma sak. Det är rått och inte alls lika fint som på sommaren men ändå rätt okej att vara där ute. Tanken var att fixa lite ute och när regnet kom gå in och städa lite men regnet kom aldrig bortsett från några droppar då och då så vi fick gjort en del där ute. Vi eldade lite löv och kvistar, tog fram utemöblerna, hammocken mm. 
 
Det är en speciell känsla att komma till ett ställe där det är varmare att komma ut från huset än att gå in. Det är en speciell känsla att veta att stugan som så här på våren är kall, fuktig och inte alls inbodd kommer om en månad eller sisådär sex veckor när sommaren närmar sig, elementet varit på ett tag och vi bott där ute lite då och då kommer vara varm, torr, inbodd och ett fantastiskt ställe att vara på. 
 
Det var en skön dag där ute, frisk luft (nåja så gått det går när man eldar) fint sällskap och ett tydligt täcken på att sommaren snart är här.