Om mig och om bloggen


 

è Mina kompisar har sagt  att jag skulle kunna bli nästa Anja Pärson om jag bara lärde mig svänga när jag åker skidor.

è Jag går kvar på gymnasiet trots att jag tagit studenten.

è Det börjar sticka i mina fingrar om jag inte spelat piano på några (två) dagar.

è Jag tycker alla ice age-filmerna är grymt bra.

è Jag kan vara riktigt barnslig men jag kan också vara väldigt seriös.
 

è Jag följer gärna stora mästerskap i olika sporter och när OS kommer – då är jag i extas!

è Jag cyklade ner för en stentrappa med trehjulning när jag var tre år så verkar mina idéer någon gång knasiga så kan det vara anledningen.

è När jag pratar är jag oftast väldigt ironisk, vilket människor i min omgivning inte alltid är medvetna om och då och då kan missförstånd uppstå.

è Jag sitter gärna hemma på lördagskvällar och tittar på en rolig film istället för att gå ut någonstans

è Jag tycker Galenskaparna och After Shave är bra och ofta hör man mig säga något citat från demDet finns nog egentligen inte så mycket mer att berätta om mig som är så enkelt som det under kort om mig. Jag är tjej, jag har piano och friidrott som stort intresse. Jag är kristen. Jag har humör. När jag gör någonting så går jag oftast in i det 100% och vill göra allt jag kan. Jag är envis. Jag håller på att utvecklas som person. Jag tycker det är svårt att beskriva mig själv. Så egentligen är det bästa att läsa bloggen, jag tror att man får den bästa bilden på det sättet.


Jag startade den här bloggen för jag tyckte det verkade roligt med designen på blogg.se och det skulle vara roligt och testa på en ny blogg. Den här gången ville jag skriva om något som inte var bara vardag och kom att det skulle vara en perfekt hjälp för mitt tränande i friidrott. I början var det bara friidrott men sedan så la jag till en annan del – delen om mitt kristna liv. Jag tyckte det var en bra idé att skriva om det också.

Att ha två bloggar som man skall skriva i flera gånger om dagen fungerar ibland men inte alltid. Så under den senaste tiden har det blivit mindre och mindre skrivande på christian life. Jag skäms inte för det, jag är fortfarande kristen, det kändes helt enkelt som det var det rätta att minska skrivandet där. Men det finns fortfarande kvar inlägg och ibland så uppdaterar jag.

Friidrotts-delen har fått vara kvar och det är riktigt roligt! Jag utvecklar mig friidrotten och också i min personliga utveckling som har fått en ganska stor del i bloggen.

Här finns det möjlighet att klicka vidare och läsa mer om de olika delarna. Det tycker jag du skall göra
Kommentera här: