Sista natten i lägenheten

Ja, i natt har jag sovit sista natten i den här lägenheten. 
 
Jag hade först tänkt att inte skriva om det för tänk om det inte blir bra? Tänk om jag inte trivs? När jag skriver om något ökar ofta mina egna förväntningar men ibland också andras och det vill jag inte, jag vill bara att det skall vara något naturligt som inte blir en sån stor big deal. Men så insåg att jag att mina inlägg, som till mångt och mycket är dagbokslika, skulle bli väldigt kryptiska om jag utelämnade den här delen och sedan - ja, vad händer om det inte blir bra? Ja, då får jag v'äl skriva det och kanske få lite tips och pepp från er. 
 
Så. 1 juni flyttar jag till en ny lägenhet. Jag lämnar den här lilla orten och flyttar till en etta i Kungälv. Den här gången är det ett förstahandskontrakt och lägenheten, som är en etta men är lite större än den jag har nu, ligger någorlunda centralt och jag kommer ha ganska så nära till jobbet. 
 
Jag har redan börjat packa och flyttat en del saker till mina föräldrars gargage och jag sover i deras hus sedan någon vecka tillbaka, dels för att det är enklare att inte leva i flyttkaos men också för att jag tycker det är skönt med sällskap när jag är lite tröttare (och jag skall inte sticka under stol med att det också är skönt att mamma lagar mat...även om jag skall försöka att laga mat jag också!) men i natt har jag sovit, vad jag tror är, sista natten i lägenheten och nu går jag runt här och packar och dricker te i lugn ro.
 
Jag tycker det känns viktigt att få avsluta saker, tex som att sova en sista natt, för att sedan kunna lämna saker bakom mig. Jag vill få tid att sätta punkt för det jag haft för att sedan blicka framåt mot det nya, jag har svårt att blicka mot det nya utan att få avsluta det gamla först. Får jag bara tid på mig att avsluta det gamla och förbereda det nya så tycker om (vissa) förändringa, som det här.
 
Så nu skall jag fortsätta att packa och greja här och jag måste erkänna att jag tycker att allt det här med flytt är riktigt roligt.
 

Kommentera här: