Sportnörd

I går hade jag en semesterdag och var därför ledig. Jag tog en lugn förmiddag och åkte sedan, lite efter 10, iväg för att handla lite grejer. 
 
På vägen till Allum ser jag att det är match på kvällen och kommer på att det är en väldigt fin sysselsättning så jag bestämmer mig för att gå på den, sedan ser jag att det dessutom är fri entré och tycker då idén är ÄNNU bättre. Så jag shopar i godan ro och åker sedan hem för att träna och äta innan jag slutligen åkte mot handbollen. 
 
Jag tycker om att vara tidigt på plats, se lagen värma upp, kunna fastna i detaljer som spelarna gör utan att missa för mycket av spelet och helt enkelt känna in förväntan. Jag gillar hur de peppar och motiverat varandra och jag gillar att se spelares olikheter inför en match. Nu skrattar ni nog kanske men ah, jag motiveras nästan lika mycket av att se prestation inför en match som spelarnas prestation under match. 
 
Som ni ser på bilderna nedan så var det inte så mycket folk. Det förvånade mig faktiskt att det inte var mer folk när matchen nu var gratis men inser jag att det är jag som är (extrem?) sportnörd (vilket stycket ovan redan har bekräftat...).
 
Detta, att jag är sportnörd, blev extra tydligt när jag i går åker förbi en skylt och ser att det står att i helgen är ungdoms-SM i badminton; min första tanke är "åh, det hade varit roligt att se". Nej, jag har inte sett badminton live tidigare och har inte så mycket kunskap om det men jo, jag hade tyckt det var intressant. Tyvärr kan jag inte se det för jag hinner inte, jag har nämligen bokat biljetter till de två landskamperna i handboll i dag. 
 
 

Kommentera här: