Dåliga samveten

Jag har gått runt några dagar med dåligt samvete över att jag inte är hemma i min lägenhet. Ja, det finns värre saker att ha dåligt samvete över men det här har verkligen gnagt. Efter min brors bröllop stannade jag kvar hos mamma och pappa. Första veckan för att jag var trött och sliten och behövde folk runt omkring mig för att inte deppa ihop, sedan blev det varmt och då är min lägenhet instängd och sedan dess har jag inte orkat packa ihop och åka hemåt. Samtidigt har jag gått runt med dåligt samvete... 
 
Det här dåliga samvetet kanske beror på att jag skäms lite att inte vilja vara hemma när jag vet att det finns andra som inte ens har ett hem. Eller så beror det på att jag tänker att jag borde klara mig själv, vilket jag gör eftersom mor och far inte alltid är hemma. Eller så är det helt enkelt så att jag har dåligt samvete över något jag inte borde ha dåligt samvete och att det är mina alla tusen känslor som spelar ett spel. 
 
I alla fall, efter träningen åkte jag hem till mig för jag skall lämna in bilen innan jobbet i morgonbitti och då är det skönt att ha nära på morgonen. Så...nu är jag hemma och... vill nog åka tillbaka till huset. Till exempel så har den gemensamma tvättmaskinen nere i källaren läckt vatten så nu vågar jag inte tvätta. Och så hade handtaget på insidan av dörren intill duschen lossnat och då kände jag inte för att duscha och dessutom hade någon påbörjat städning av duschen men inte fullföljt den så jag skulle behöva fixa det innan jag duschade efterasom det var mindre fräscht. Neh, dåligt samvete behöver jag nog inte ha. Hur gör jag gör framöver under sommaren med boende... får vi se. Om ett tag kommer jag längta hem igen, det brukar vara så. 
 
Nu skall jag behandla min griniga smalben. De är lika griniga som jag, jag är grinig på träningen sedan igår. Har gjort lite val i träningen som såhär efteråt kanske var lite korkade så nu är jag grinig...fast egentligen "skäms" jag lite eftersom jag innerst inne visste vad jag gjorde. Skitsamma. De griniga vaderna,typ, är i alla fall konsekvenserna av det hela så nu skall jag spendera en stund med dessa.
 
Vi hörs antagligen i morgon. Då hoppas jag det dåliga samvetet och humöret inte är lika kraftigt.  
Mina elefanter här hemma är i alla fall fina. 

Kommentera här: