Det är alltid som vackrast när man skall åka hem

Det spelar ingen roll hur många dagar jag har varit där, hur många av dessa dagarna som varit fantastiska, det känns alltid som att det är som vackrast i stugan när man skall åka hem. Så var det även idag. 
\n
 
\n
Semestern är nu alltså slut för den här gången och jag är åter hemma i huset. På ett sätt känns det bra, alltså på det sättet som att det inte är jobbigt att jobba igen. På ett annat sätt känns det lite jobbigt, den där känslan av att man gärna hade varit mer ledig drar igenom kroppen och skapar en lite obekväm känsla. Jag antar att det är ett tecken på att kroppen har kommit ner i varv och helt enkelt slappnat av lite och nu är vardagen åter tillbaka och kroppen behöver komma upp i tempo igen. 
\n
 
\n
Jag ser det mest positivt som sagt, jag har kunnat slappna av nu i alla fall de senaste dagarna och har verkligen vilat ordentligt. Det är inte konstigt att det lugna och oplanerade är mer lockande än jobb och planering. Jag känner mig väldigt nöjd med den här veckan, jag har kommit in i lugna rutiner, har gått mycket promenader och varit aktiv på ett lugnt sätt. Jag var orolig, när jag var som mest trött veckorna innan semestern, att jag bara skulle sova/kolla på film igenom hela semestern och på ett sätt hade det väl varit okej om det var det som kroppen behövde men jag visste också att jag skulle vara lite besviken efteråt. 
\n
 
\n
Av denna anledning har jag försökt att träna eller gå en promenad för att starta dagarna och få igång kroppen lite. Sedan har jag vilat mycket också, suttit i solen och läst och så men ändå inte känt känslan av att bara vilja sova. Det har varit en skön känsla. 
\n
 
\n
Nu skall jag avsluta den här dagen, packa träningsväskan, kolla hur det ser ut med tillbehör till min mat i morgon (alltså grönsaker och mellanmål, lunchen är redan checkad) och sedan försöka somna relativt tidigt. 
\n
 
\n
Jag hoppas er vecka har varit fin och jag önskar er en trevlig kväll! 
\n
\n
\n
 
\n

Kommentera här: