Sammanfattning av vecka 16

En, för mig något luddig, sammanfattning av veckan. Har varit iväg hela helgen så arbetsveckan känns nu så avlägsen så jag knappt minns något från den. I alla fall...
 
Veckans bild:
Tror nog det får bli den här på det blomstrande trädet;
 
Veckans morgonjogg: 
Lördag morgon, lite efter 07. Hav. Sol. Blå himmel. Fågelkvitter och inte så mycket vind. Passet avslutas med 5 kortkorta intervaller där jag känner mig ganska snabb och explosiv. Efteråt går jag ut på en av balkongerna i huset där jag sov och kan njuta av denna utsikt:
 
Veckans helg:
Har varit i väg med pappa, som nu börjar komma tillbaka och kan jobba en hel del, på kurs och hjälpt honom. Kul att se pappa kunna jobba och väldigt roligt att träffa människor jag bara träffar 1 eller 2 gånger per år. En fin helg med god gemenskap, god mat och och god undervisning.  Ja, det har varit mycket gott. En, för mig fridgivande helg. Nu är jag dock trött så gör allt för att hålla mig vaken och inte somna för tidigt.  
 
Veckans antal träningspass. 
Den här veckan har jag kört 8 träningspass. 
(Har ingen "in action"-bild från veckans träning utan bara en (inte alls bra) bild där jag lagt upp träningskläderna i fina högar. En för utomhusträning, en för gymträning och så en hög för icke-träningskläderna. Allt för att underlätta att hinna med träningen när man är iväg.)
 
 
Veckans prestation:
Det är egentligen ingen stor grej men jag har packat upp min väska som jag hade med mig under helgen. På samma dag som jag kom hem. Känner mig stolt och lik min pappa. I vanliga fall när jag varit iväg så kommer jag hem och så blir väskorna stående i flera dagar till skillnad mot i pappas fall där han har packat upp väskan redan innan han kommit in genom ytterdörren (typ) (något överdrivet men ni förstår grejen). Känner mig nu stolt över att inte behöva snubbla över denna väska i flera dagar. 
 
Veckans blomster: